Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Sitter det i väggarna eller?

304171 · » Till forumet


Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues: Miettinens kommentar säger väl det mesta. Bara med 100-procentig laddning kan vi alltså vinna en del matcher. Att andra lag råkar ut för likadana genomklappningar som vi gjorde igår är ingen tröst. Andra lag har helt andra möjligheter att komma igen, med hjälp av tre-fyra kompletta femmor. Skräckscenariot är väl att vi torskar dom två-tre nästa matcherna. Risken att förra årets säsong går i repris kommer då att kännas jä-igt stor. Vinner vi mot mif eller lif visar laget att man kan komma igen på ett sätt som man inte klarade förra året.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues: Har knappt hämtat mig från gårdagens genomklappning. Varför händer detta endast Brynäs frågar jag mig ? När man hör på Webradion att Brynäs verkar håglösa blir man så jävla upprörd. Efter fjolårssäsongen så begär jag 100% inställning i varje byte. Förluster kan jag ta, men att man inte krigar i 60 minuter får inte finns bara. Nya tag mot Percys pågar (kanske man åtminstone får se Brynäs i dokusåpaformat).
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Kessler: Han spelar ju med 2 st som inte har presterad någonting i stort sett. Förhoppnigsvis så särar han på A och S
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues: Miettinen verkar inte ha så höga tankar om sig och sina lagkompisar. De borde inte ha några problem med självförtroendet efter försäsongens och inledningen på serien.
Varför säger karln så?
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Jag adresserar dig för att du är en del av diskussionen... :)

Jompe: Tackar... men även om tankarna på att utöka ES med fler lag, så tror jag inte det blir 50 innan säsongen är slut... ;) Hälften trepoängare och hälften nollpoängare så långt... 75 poäng lär du väl vara nöjd med efter 50 omgångar? ;)
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Jompe: Tommi Miettinen:- Vårat lag är så att jobbar vi inte 100% så kommer vi att förlora alla matcher!!!
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Jompe:
Av svenska hockey skribenter har jag inge förftroende för nån på expressen eller aftonbladet .
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
...och som om vi inte var arga nog redan; kolla in AB-Wennerholms kronika om Leksand. Det enda negativa han kan saga om Leksand ar att vagen mellan Borlange och Leksand ar trakig att kora! Visst spelar de skitmatcher "men det ar svart att vara kritisk mot Leksand". Sa pittoreskt. Knatofsar och dragspel. Hela Sveriges hockeylag... Jag menar att Brynas har fler medlemmar i landet an Leksand, men jag tror inte att fakta intresserar Wennerholm. Dom ar ju sa myspysiga i Leksand...

Kolla lanken.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
bobbe: Sen far man val gratulera till vinsten. Sexa efter sex omgangar kunde visst varit varre. Betyder det att vi ligge rpa 50:e plats efter fardigspelad serie
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
bobbe: Tack för ditt insiktsfulla inlägg.
En liten fråga bara:
Varför adresserar du det till mig? ;-)
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues: Nej ;-)

Det skamliga som hände igår var att dom inte ens försökte spela
ett mål i baken efter 35sek då är det bara att mobilisera psyket och
trumma på. Skall bli intressant och se hur dom har bearbetat gårdagens match tills i morgon och om GP gör några förändringar i laget.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
65Selander: Driver du med mig???
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues, Huge m.fl: Här låter det ungefär som hos oss inför matchen mot Brynäs. Tre raka förluster, med två raka hemmamatcher mot bl.a. MIF som inte direkt spelade bra hockey. Ineffektiviteten var slående.

Nu är det annat ljud i skällan, ett par dygn senare. Optimismen flödar, spelet fungerar igen. Det vänder snabbt... och kan lika gärna vända till misär igen, många gånger innan 50 omgångar är spelade.

Brynäs ligger sexa efter sex omgångar. Så jävla illa är det inte.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Om det inte är fel på attityden o inställningen, var är det då fel på? skitsamma om det var en oturlig studs, det är bara att bita ihop o köra samt visa lite jävlarenamma.Man får inte uppträda på det viset Brynäs gjorde igår!!!
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Mickis: Rädsla ska det var, fingrarna är för snabba;)
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues:
Westerlind kom med en liten hypotes att du och Huge är samma person eftersom dom användarna aldrig är inloggad samtidigt!
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Jo den där turstudsen var jävligt konstig. Men det jag saknade mest igår, det var ingen som blev arg efter ett baklängesmål. Jag önskar att man fick se en reaktion, hade Huss varit med så hade han slagit sönder 2-3 klubbor och resten hade blivit bättre på ren räddsla.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Bla bla bla!!!!
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
p j davydjoos: Så här skrev jag igår efter matchen:

"lindberg: Det är nog inte så helt lätt att peka på vad som orsakar dom här insatserna som kommer då och då. Attityden tror jag inte det är ngt fel på, ibland blir det så här och vi kanske har överskattat laget lite mkt efter de tidigare fina insatserna.
Har inte sett matchen men 0-1 efter en halv minut och Korhonen ut ganska snabbt tyder väl på att denne inte hade en av sina bättre dagar ikväll. Nu blev det till att jaga och minnena från ifjol av samma scenario i många matcher kanske gjorde sig påminda lite väl mycket.
Än är det dock för tidigt att såga laget som många tydligen redan gjort efter 6 omgångar, med 3 vinster och 3 förluster.

Jag har sagt tidigare att en slutspelsplats är bonus och undvikande äv kval är målsättningen i första hand, även om jag vet att grabbarna själva har högre ambitioner.
Det återstår 44 omgångar och en del har redan gett upp.
Håhåjaja....."

Tycker inte att det är ngt speciellt försvarstal för den loja insatsen.
Möjligtvis att det utan turstudsen efter 35sek och Korhonens släpphänthet på 2:an och 3:an kunde sett lite annorlunda ut, men det är nog tveksamt. Tydligen var det 2 jättetavlor iaf. Har man inte rätt inställning för dagen blir det svårt.
Det jag menade med attityden var att man innan match naturligvis har målsättningen att gå in och ge järnet, men ibland blir det ändå kattskit av det hela. Det är ju inte första gången det händer, säkert inte heller den sista. En klen tröst för Tigerhjärtan är väl att vi inte är ensamma om såna här saker. Dom uppmärksammas ju mer när det gäller ens eget lag, fullt förståeligt.

Hur du kunde få det hela till en tillrättavisning vet jag inte, men man ser väl det man vill se....
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Insatsen igår var skrämmande,ingen ville kämpa och ta ansvar.
Var fanns glöden och vilja???!!!

Såg alla hemmamatcher förra säsongen,inte i än enda match var Brynäs lika dåliga som igår.


M.V.H Larry!


Brynäs IF var DE BÄSTA!!!
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Du kan inte lasta Korhonen för ngt, försvaret fanns inte, inställningen fanns inte, offensiva backar ihop med offensiva, defensiva med defensiva, 2 målskyttar i samma kedja... Sprid ut kunnandet, sprid ut entusiasmen/kämpaandan(juniorerna) över alla formationer.

Det var en skandalös insats Huge, du kan inte blunda för det, inte se nå ljuspunkter eller försöka bortförklara detta. Gräv inte huvudet djupare i sanden. Har du inte sett matchen, så lyssna till dom som har gjort det och ta till dig, istället på att tillrättavisa oss som var där och såg eländet. Vi har faktiskt rätt att såga lagets insats igår...
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Nagra konkreta atgarder:
1. Kor N. Danielsson - Miettinen - Ronnqvist i forstafemman. Full fart framat, small pa.
2. Soling och Anger i checking line tillsammans med Kyro. Hade Ostlund varit i form borde han ersatt Anger eller Soling men det lar han inte vara just nu.
3. Andrafemman Molin-Lind-Malmstrom intakt. Tredjefemman Nyllet-JJ-B. Danielsson.
4. Kupan och Bjork gar in bakom Soling, Anger, Kyro.
5. Nar P3 ar hel gar han in som powerforward, inte som back. Vi har en hyfsad backuppsattning, det ar framat det brister.
5. Och viktigast--be killarna titta pa vad det star pa trojan innan de gar in pa isen mot MIF. Det star Brynas IF pa trojan.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Herregud, ar allt man kan saga.

Tror det var lindberg som drog igang den har traden, och fragan ar sannerligen inte oberattigad. Hur ar det mojligt att ett gang proffsiga valavlonade killar kliver in pa isen och ar helt loja, helt oinspirerade? Hur ar det mojligt att ett lag med, vad ar det, 7-8 nyforvarv beter sig pa exakt samma satt som laget forra sasongen? Vare sig man ar tandlakare eller snickare eller busschaffis eller dansbandsangare sa har man ett krav pa sig sjalv att gora ratt for sin lon och ta det ansvar man satts att ta.

Hur kan ett lag falla sa langt ner sa fort? Mot FBK hemma forra veckan var killarna sa taggade att de komplett krigade ner motstandarna i tva perioder. Man skrek i omkladningsrummet sa att det horde over halva arenan. Man drev pa varandra och stallde upp for varandra hela tiden.

Nu kommer The 64 Dollar Question: Vad har han med det har laget sedan dess? Vad ar forklaringen? Om man forlorar med 2-3 eller 2-7 spelar mindre roll. Det ar installningen som ar det helt avgorande.

Jag vet inte vad som hant, men hade jag suttit i en ledande position i Brynas skulle jag dragit igang en fragerunda med alla relevanta personer i organisationen sa snart som over huvudtaget mojligt. Att forlora med 2-3 efter en har match dar alla spelare tomt sig och givit allt de har ar frustrerande men sant hander. Att forlora hemma mot LHC med 2-7 pa grund av bristande engagemang och kampaglod ar inte alls bra.

Inte alls bra.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge:
Jag är ledsen att behöva göra dig besviken men den mer än lovligt USLA attityden var precis det som var problemet ikväll.

Lika chockskadad som man var efter 1:a periodens lysande spel i matchen mot FBK var man efter 1:a periodens totala frånvaro av så väl spel som inställning.

Kvällens bäste tacklare i Brynäs var Björn Danielsson, all heder åt Björn som försökte, men nog säger det mer om dom andra än om Björn.
Man satt hela tiden och väntade på att det skulle hända nåt som tände grabbarna, en utvisning eller vad som helst. Men inte skymten av gnista någonstans.

Soling....hallå!!!!!!
Nån som såg om han var med eller?

Å Laitinen gjorde en Pekkala insats idag e jag rädd, ajajaj så dålig.

Det var verkligen inte långt ifrån att Brynäs blev utbuat av sin egen hemmapublik ikväll.

En flashback från förra året fick man verkligen ikväll-dött i Brynäsbåset hela kvällen var det nämligen, var någonstans fanns pådrivarna???
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Ja han var bra mot DIF och självklart vill jag se honom skadefri och i bra form för då är han otrolig och kan avgöra matcher själv
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
RavenLord: Jag skulle nog vänta ett tag med att bedöma Molins vara eller inte vara. Han skulle ju vara skadefri inför året enligt uppgifter iaf, och starten såg ju väldigt bra ut. Nu åkte han väl på en tumskada mot Djurgården och har inte spelat sedan dess.
Som sagt, vänta ett tag, Ove i normalt slag kan vinna matchen många gånger...
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Ser hellre en spelare som lirar så gott som alla matcherna än en som gör 1 på 10 även om han är suverän i de 5 matcherna som det blir på säsongen
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
RavenLord: Det tyckte du förstås även efter Molins match mot Djurgården?
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues: Exakt....Nä skriva 5år med spelare de är ingen höjdare då slår dom sig till ro och känner efter och lallar runt bara
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
RavenLord: Tråkigt det där med Molin, han verkade var på G till i år...
En frisk Molin är värt jävligt mycket.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
RavenLord:Revbenen, fingret, Migränen, tummen, axeln, låret ljumsken osv osv!!!
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
RavenLord: ny ramsa på g där, poslin, porslin, porslins molin, när han gör comeback och lurar upp motståndarna på läktaren ;-)
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Lyssnar inte på sånt skit :-) Själv lyssnar till "The Winner takes it All"
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Anger Miettinen N Danielsson Körde ihop idag efter Timeouten Och Soling med Lind och Karlsson..Undar hur de kommer formera laget till matchen mot Malmö..Kommer Porslin Molin vara med eller är sätter revbenen,fingret ,migränen stop tro
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues: För att citera en känd sångerska:
"Vem vet, inte jag...
Vem vet, inte du..."
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues: Jag tycker att Karlsson kan ta Johanssons plats. För övrigt det nog som jag tycker att det ska var =)
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Till kvalserien menar du??
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues: Hur jag bär mig åt?
Vanligt enkelt bondförnuft, det kommer man långt med.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Makkan: Så här vill jag se laget på torsdag:

Målvakter:Lundström(Korhonen)

1:a Johansson-Laitinen Soling-Miettinen-Malmström

2.a Sjödin-Casselståhl Molin-Lind-N Danielsson

3:e Björck-Kuparinen Nylander-Kyrö-Anger

4:e Karlsson-? Rönnqvist-Johansson-B Danielsson
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Ford Prefect:

Och vi leder Boxplay-ligan.

Nää nu har jag så jävla ont i huvudet.
Dags för bingen.
God Natt alla kära Brynäsvänner.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Makkan: Vi släppte inte in några mål i någon paus. Vi gjorde dubbelt så många mål som sist. Det går åt rätt håll.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
70 Rodrigues:

Okay. Förlåt.
Jag rättar in mig i ledet.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Saxat från Aftonbladet.....


"Förändring på gång
Och en förändring är nog på gång även i Brynäs. Efter den fina starten tappade man allt och var spelmässigt tillbaka på förra årets kvalserienivå.
- Jag har ingen förklaring, men något måste vi ändra på, sade Persson."

Tro fan det att en förändring måste göras.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Makkan: Nu tycker jag att du är en läktarcoach o medgångssupporter, man får inte srkiva sådana inlägg här på gb:n, för då blir man idiotförklarad av vissa skygglappsstrutsar :-)) Vi har ett kanonlag!!!
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Skandal Skandal Skandal Skandal Skandal Skandal Skandal !!!!!!!

Nästa match måsta det bli fri entré, så får dom loja spelarna stå för kalaset. En arbetare som vägrar att arbeta får sparken. En hockeyspelare som vägrar att spela måste väl också kunna få sparken ? Eller är SICO för starka för det ?
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Du är fan med helt jävla otrolig!! Oavsett om det är 44 eller 2 omg kvar så skulle du se ljuset i tunneln även fast vi låg ohjälpligt sist, hur fan bär du dig åt, Cipramil eller??
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Ger upp gör man aldrig, däremot kan man bli så grymt besviken ibland.. men till nästa match sitter man likväl och tror på seger..
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Huge: Det som sög mest med 1-0 målet var att det var en sån konstig sargstuds.
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
lindberg: Det är nog inte så helt lätt att peka på vad som orsakar dom här insatserna som kommer då och då. Attityden tror jag inte det är ngt fel på, ibland blir det så här och vi kanske har överskattat laget lite mkt efter de tidigare fina insatserna.
Har inte sett matchen men 0-1 efter en halv minut och Korhonen ut ganska snabbt tyder väl på att denne inte hade en av sina bättre dagar ikväll. Nu blev det till att jaga och minnena från ifjol av samma scenario i många matcher kanske gjorde sig påminda lite väl mycket.
Än är det dock för tidigt att såga laget som många tydligen redan gjort efter 6 omgångar, med 3 vinster och 3 förluster.

Jag har sagt tidigare att en slutspelsplats är bonus och undvikande äv kval är målsättningen i första hand, även om jag vet att grabbarna själva har högre ambitioner.
Det återstår 44 omgångar och en del har redan gett upp.
Håhåjaja.....
Kommentera

Sv: Sitter det i väggarna eller?
Frisco: Tror du =)
Kommentera

304171 · »