Brynäs IF

724923 inlägg · 7959 ämnen

Soling skiner

210664 · » Till forumet


Sv: Soling skiner
Beskedet att Soling är på väg tillbaka värmer ett sargat Brynäshjärta. Vi ska nog, realistiskt sett, inte hoppas så värst mycket av honom under den här säsongen med tanke på den långa skadeperioden. Mn det ska bli härligt att se honom på isen igen.
Kommentera

Sv: Soling skiner
westerlind: Håller med dig till 75% där, för nog håller jag "Vi har bara varandra" den absolut bästa lyriken som komponerats. Sista delen säger allt om vad som är och alltid har varit om oss brynäsare "Vi är alla löv på samma träd, del i det som sker. Det finns en plats dit alla vill färdas. Det bor ett möte i vårt hopp.

Vi har bara varandra, vi har bara varandra... "

F.ö så tror jag att lallande fånar marscherar i bakgrunden någonstans.
Kommentera

Sv: Soling skiner
westerlind: 5 öl kl 22.57.......inte långt kvar till läggdags alltså ;-O
Kommentera

Sv: Soling skiner
micke:

Mästare, äntligen är du här. Jag tycker om alla dina låtar. Bäst är nog fortfarande "Vem ska jag tro på?". Men "Själens krigare" är naturligtvis en riktig rökare också. Kärlek.
Kommentera

Sv: Soling skiner
westerlind: Blyghet har ingenting med nånting att göra. Jag har aldrig fallit i blyga, skämdhet, förskam eller brist på talförhet. Däremot så har jag funnit andra källor att mätta min obegränsade kärlek till, och för, Brynäs IF. Arbetskamrater, vänner, nära och kära har varit ett mångt mycket bättre bollplank att diskutera den enda kärleken. Möjligt, är att jag till sena kvällens timme, är sen i mina svar, men än så länge är även mina sinnen skarpa.

Jag talade f.ö till herren under den mörka höstantiden och han förkunnade att vi inte behöver känna någon som helst oro, ty HAN som skapade världen, universum och allt som finns därbortom är självklart även HAN brynäsare in i själen. Sedan dess har jag alltid en ikon med en bild av messias på väggen vid min arbetsplats som vakar över mig på dagarna. Hur kan vi misslyckas då? Vem som är er frälsare får ni självklart rannsaka ert innersta om, men ett besök till Brynäs Souvenirshops Mediabibliotek är att föreslå.


Jag är ingen, ingen är perfekt, alltså är jag perfekt....
Kommentera

Sv: Soling skiner
Huge: Ha ha ok du slipper ;) ( det är det Tierp du tänker på )
Hoppas du får se en ruskigt bra match och att du hejar fram Brynäs till 3 pinnar! Men efter matchen om dom vunnit så flina inte för stort! ( kan blir för trångt i din Fiat ) ( c:
Kommentera

Sv: Soling skiner
micke: Tack för de orden, sån´t värmer ett gammalt Brynäshjärta..
Tolkar det som att du härmed är back in business igen.

Tomas Hockey: Om Tierp ligger mellan Botkyrka och Salem, så varför inte? ;-)) Om det däremot är det Tierp JAG tänker på så blir det nog lite svårare...
Nästa!! :-)
Kommentera

Sv: Soling skiner
westerlind: I rest my case.....
Kommentera

Sv: Soling skiner
Huge:

Nu har jag faktiskt bara druckit fem starköl så än är mina sinnen skarpa. micke sitter själv här och lurar så han kan bäst svara själv, men så här skrev han:

"En 10:e plats och jag är rädd att allt återgår i sina gängse normer igen och att årsmötet som vanligt inte blir välbesökt..."

Om han kan övervinna sin blyghet kan han reda ut det här, men jag är ändå övertygad om att jag som alltid har rätt.
Kommentera

Sv: Soling skiner
Huge: Väl mött gamle vän :) Jorå, liket lever än. Starkare och mer övertygad än någonsin. Efter att hockeysnack förvandlades till en sandlåda av versalkraxande olyckskorpar så fann jag inget nöje i att längre sprida mina alster här eftersom det ändå försvann i stormen av dynginlägg från de kortnäsda negativisterna och föll för döva öron. Jag har ändå titt som tätt besökt sidan och tar av mig hatten för dig och många andra som alltid hållit förnuftets fana högt på HS!


Nej, AS är ingen garanti att vi kommer tillbaka direkt. Men vi ÄR Brynäs IF och VI ger aldrig upp. Det vissa verkar ha glömt bort är att Brynäs IF ÄR vad VI medlemmar gör det till. Det är inte sponsorers, kommuners eller styrelsers skuld att en klubb går åt helvete, till sist å syvendes är det vi medlemmar som är skuld för det. Och Brynäs IF kommer ALDRIG gå åt helvete eftersom VI är världens bästa medlemmar. VI, älskar Brynäs IF långt mer än vad som är förnuftigt och förmodligen lagligt, och så länge det finns tusen och åter tusen av oss så känner jag ingen som helst egentlig oro. AS är ingen garanti att vi går upp, men vi medlemmar är tametusan det. (mycket flumsnack där, men ibland känns det bra :))

westerlind: Mitt magsår säger att en 10:e plats är att föredra, någonstans långt nere i mitt sadomaschistiska undermedvetna önskar jag en kvalplats. "Den man älskar sårar man"
Kommentera

Sv: Soling skiner
westerlind: Härom tvista de lärde..... :-)

Ett stålbad KANSKE skulle öppna ögonen och ge en näsbränna, , men öppningsfrasen:"Huge: Jag tar hellre kolera" tolkar jag som att en 10:e plats är att föredra.

Var det "Elefant" du sa att du drack, på telefon? ;-))
Kommentera

Sv: Soling skiner
Huge: Hmm, sa inte micke tvärtom?
Kommentera

Sv: Soling skiner
micke: Morsning din gamle rinkräv! Long time, no see.... ;-))

Kul att du är tillbaka. Innerst inne håller jag nog med dig, en 10:e plats låter säkrare än en trots allt kval(!)fylld Kvalserie.
Tyvärr så är väl ett stålbad i AS ingen garanti för att vi kommer tillbaka direkt, om det nu skulle gå så långt (Gud förbjude).
Det som jag annars mest förundras över är att just KOMMUNEN inte gör mer för att hjälpa laget, inte minst ekonomiskt. Eller anser man sig redan ha gjort tillräckligt?
Skulle vara kul om man fick en sammanställning på vad/vilka sätt man stöder föreningen...
Kommentera

Sv: Soling skiner
Huge: Jag tar hellre kolera. Den känsla man hade när man satt på Gavlerinkens läktare säsongen 95/96 önskar jag inte ens till min värsta fiende... Dock, en riktig tankeställare, en näsbränna, är kanske vad som behövs för Brynäs IF:s medlemmar, sponsorer,supportrar, sponsorer och kommun. Ett stålbad i norra allsvenskan en säsong och vi ser då att det vi alltid tagit för givet, inte är det om man inte ständigt är på vakt. Vakt på förändring, förslappning och förgänglighet. En 10:e plats och jag är rädd att allt återgår i sina gängse normer igen och att årsmötet som vanligt inte blir välbesökt...
Kommentera

Sv: Soling skiner
Lilljanne: Jodå, jag är själv inne i samma tankebanor. Dessutom blir ju serien lite längre och vintern känns härmed inte så lång.
Om uppgifterna nu stämmer så blir detta ju en enorm kick för laget
i en ev KS.
Kvalserien (pest), eller 10:e plats (kolera), det är frågan?
Kommentera

Sv: Soling skiner
Huge: Med Soling i laget blir kvalserien bara ett sätt att sanera ekonomin. 5 hemmamatcher x 350.000 kr = 1.750.000 kr. Återstår bara ett sparbeting på 3-6 miljoner till nästa säsong. Framtiden är vår!
Kommentera

Sv: Soling skiner
Lilljanne: Vill inte förstöra glädjen för dig (Solings comeback),
men jag tror inte att han behöver dra på sig matchtröjan ngt mer i år. Kvalserien, vad är det?? ;-)
Kommentera

Sv: Soling skiner
Lilljanne: Med Solings vanliga flyt så så slipper nog Brynäs kvalet ;)
Kommentera

Sv: Soling skiner
Lilljanne: Det låter ju bra,snacka om nyförvärv!!!Hoppas Brynäs lägger in några träningsmatcher efter elitseriens slut bara så att Soling får känna av matchpulsen oxå!!!
Kommentera

Soling skiner
Är det bara jag som läst dagens Expressen (pappersversionen)? Den bästa brynäsnyheten på 2 år fanns med där. Soling räknar med att spela för Brynäs när kvalet börjar den 19 mars. Se upp, allsvenskar, nu laddar vi om!
Kommentera

210664 · »