Brynäs IF

725201 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #210426

Sv: Soling skiner
Huge: Väl mött gamle vän :) Jorå, liket lever än. Starkare och mer övertygad än någonsin. Efter att hockeysnack förvandlades till en sandlåda av versalkraxande olyckskorpar så fann jag inget nöje i att längre sprida mina alster här eftersom det ändå försvann i stormen av dynginlägg från de kortnäsda negativisterna och föll för döva öron. Jag har ändå titt som tätt besökt sidan och tar av mig hatten för dig och många andra som alltid hållit förnuftets fana högt på HS!


Nej, AS är ingen garanti att vi kommer tillbaka direkt. Men vi ÄR Brynäs IF och VI ger aldrig upp. Det vissa verkar ha glömt bort är att Brynäs IF ÄR vad VI medlemmar gör det till. Det är inte sponsorers, kommuners eller styrelsers skuld att en klubb går åt helvete, till sist å syvendes är det vi medlemmar som är skuld för det. Och Brynäs IF kommer ALDRIG gå åt helvete eftersom VI är världens bästa medlemmar. VI, älskar Brynäs IF långt mer än vad som är förnuftigt och förmodligen lagligt, och så länge det finns tusen och åter tusen av oss så känner jag ingen som helst egentlig oro. AS är ingen garanti att vi går upp, men vi medlemmar är tametusan det. (mycket flumsnack där, men ibland känns det bra :))

westerlind: Mitt magsår säger att en 10:e plats är att föredra, någonstans långt nere i mitt sadomaschistiska undermedvetna önskar jag en kvalplats. "Den man älskar sårar man"
Kommentera