Brynäs IF

724427 inlägg · 7957 ämnen

Tack för mig

« · 505659 Till forumet


Tack för mig
Under en längre tid har klimatet här i gästboken sakta degenererats från en rätt så givande debatt till någon slags personlig klagomur där munkas-familjen (Hocke, Ove Myling, Magico, munkas, Mocke, cusken, munken, Ahlberg) kan leva rövare hemma i sin trygga anonymitet (tror de i alla fall). Dessa personer har självklart rätt till en åsikt men att översvämma vår gästbok med deras "propaganda" är att gå över gränsen. När snart mer än vartannat inlägg består av ett inlägg av dessa personligheter (en till två "schizofrena" personer) och de övriga i stort sätt är motargument som tar lika hårt som att hälla vatten på en gås.
Som en första åtgärd att visa mitt missnöje hoppade jag av som moderator härifrån och nu är det dags för nästa steg. Även om jag sällan skriver här kommer jag att logga ut härifrån efter postandet av detta. Som nåt ämne löd nyligen ”dysterkvistarna har segrat”, vad nu det innebär? Deras största tillfredställelse verkar ju vara att de får rätt och inte att Brynäs når framgång. De är ju bara realistiska och klarsynta, men de ”älskar” fortfarande Brynäs (?).

En sista känga innan jag släcker lyset: Den omröstning som existerade här nyligen (borttagen nu) var det mest patetiska jag sett i mina dagar på HS. ”Vilken plats kommer Brynäs i kvalserien? ”. Inte viste jag att vi redan var där. Jag förnekar inte att risken att Brynäs hamnar där är mycket stor, men innan den teoretiska chansen försvunnit ger i alla fall inte jag upp. Det går bra att kalla mig naiv om ni vill, det sk*ter jag fullständigt i. Jag fortsätter i stället att göra allt jag kan för att hjälpa Brynäs. Denna gästbok ska ju ändå representera Brynäs-fansens åsikter men att en moderator återspeglar sin åsikt i en omröstning anser jag vara helt fel. Om någon är av en annan åsikt kan jag ge ett tips till nästa omröstning: ”Hur många år dröjer det innan HF dör?” det är ju ett fullständigt realistiskt antagande det med.

Lycka till Huge med din nya position!

Rackham, jag hoppas verkligen du får några som kan debattera i din nivå och bolla frågorna du tar upp. Det kan bli lysande i rätt omgivning.

Tack för mig!
(Min användare kommer att ligga kvar så att ingen kan sno mitt namn, jag kommer inte att logga in mer).

-HF
Kommentera

Sv: Tack för mig
HF: Mycket synd, hoppas att munkas med flera inser vad som har hänt. En mycket trevlig och uppskattad skrivbent har lämmnat HS. Att man ska få ha åsikter och tycka till om Brynäs, är självklart inget snack om den saken. Men allt beror på hur man kritiserar, att vara nyanserad skadar verkligen inte. Jag kanske skiter i de berömda blå skåpet, jag vet att jag ibland kan vara mycket onyanserad i diskussioner men jag ska försöka bättra mig. Hocke, Ove Myling, Magico, munkas, Mocke, cusken, munken, Ahlberg: Brynäs behöver inga medgångssupportrar, tänk till två varav extra. Brynäs är inget lag man håller på för att de är bra eller framgångsrika. Man är Brynäsare för att man älskar föreningen oavsett resultat eller vilken division de håller till i.

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!
Kommentera

Sv: Tack för mig
HF: Dax att klämma ur sig d här nu, du hade ju alla chanser i världen att påverka när du var moderator men du valde att sitta i tystnad?? Naiv, ja, d kan man lungt säga!!!
Kommentera

Sv: Tack för mig
Jag fattar ingenting. Det borde väl inte vara några problem att se om en person har flera nick? Har man det bryter man ju mot HS-reglerna, och därmed har man förmodligen en avstängning att se fram emot.
Kommentera

Sv: Tack för mig
knaskamilla: Tydligen så är det de, både jag o Selander har försökt kolla upp dom olika nicken men har inte hittat någon lösning!!
Kommentera

Sv: Tack för mig
70 Rodrigues:
hur ser loggarna ut?
Kommentera

Sv: Tack för mig
70 Rodrigues: Onödigt att svara HF han kommer ju inte att logga in igen! Meningen med GB är väl att man får tycka vad man vill. Svagt att kepsa ur bara för att man anser att vissa skriver en massa dynga. Trist dock om samma person har flera nick det om nått är pinsamt.

Vi lägger oss inte och dör för att vi hamnar i kvalserien det är då Dacke börjar ta i på allvar det ä'r sen gammalt.
Kommentera

Sv: Tack för mig
HF: Det är bara för Huge att sätta igång och moderera! Någon av de multipla personligheterna skall han väl kunna klämma dit!
Kommentera

Sv: Tack för mig
JanT: Tack HT för den här tiden även om jag inte ens notererat något av dina inlägg. Jag är inte här för att förstöra gästboken, jag anser bara att man bör vara öppen för att testa andra glasögon än de gamla repiga som man burit sedan 1965. Utan diskussioner är inte ett forum mycket att ha. Tack för mig, för ikväll.. God natt!
Kommentera

Sv: Tack för mig
Magico:
 
Undra om inte det där med andra glasögon gäller fler än de du syftade på?
Kommentera

Sv: Tack för mig
HF:
Inte för att nån bryr sig, men jag instämmer och hoppar också av- det har blivit klagomuren av detta forum. Lite för ensidigt med ett par skribenter som försöker balansera upp det hela med att vara tokoptimister, det blir en väldigt enahanda dialog.

Tyvärr.

Ses nån annan gång!
Kommentera

Sv: Tack för mig
claesw:
För egen del har jag svårt att debattera med personer som är anonyma, så jag skriver inte så mycket kring deras inlägg.
Kan också tycka att det blir en enahanda dialog, men vad göra? Hur gå vidare?
För egen del så håller jag på och sammanställer de frågor samt funderingar jag har kring föreningen, inför kommande möte som skall ske mellan förening o dess supporterklubbar..i slutet på februari..

Vidare anser jag att det mesta är diskuterat för tillfället. Nu vill jag se lite handling. Nu går serien igång igen, så det underlättar säkert även i debatten..
Kommentera

Sv: Tack för mig
HF: Tack för att du på detta radikala sätt visar att du inte tar vad skit som helst!
Kommentera

Sv: Tack för mig
Lunkan: DEt är ju smart av dig att svara på hans inlägg... Du säger en sak och gör en annan!!!
Kommentera

Sv: Tack för mig
bettan26: ??? Jag svarade på 70 Rodrigues inlägg vad är din poäng?
Kommentera

Sv: Tack för mig
HF: Ja det var ju tråkigt...Måste säga att jag har lite problem att placera dig. Jag har under dessa år inte sett ett enda inlägg på detta forum med din signatur, du kanske har mer än ett nick?...
Sen vill jag även passa på att förtydliga att alla dessa dysterkvistar är enskilda personer, det kan ju tänkas att fler än jag börjat tröttna på kräftgången.
Lycka till i framtiden!
Kommentera

Sv: Tack för mig
Jag slutade läsa den här GB:en för någon vecka sedan eftersom jag tycker att diskussionerna helt ballat ur här och därför bestämt mig för att göra en HF/claesw och lämna HS. Det som en gång var ett forum för bra diskussioner om hockey och Brynäs har blivit neggoexperternas arena. Till slut tröttnar man.

Kämpa på, Brynäs.
Kommentera

Sv: Tack för mig
Jompe: Ett låttips till dig: Ulf Lundell, Folket bygger landet
Kommentera

Sv: Tack för mig
HF: Det är inte alltid lätt, det är inte alltid man har rätt. Sån't är livet!
Kommentera

Sv: Tack för mig
Jompe: Jag tycker att snacket här på gb matchar verkligheten När du och dina medsvurna talar om bra diskussioner menar ni vem som var bäst i vinstmatchen eller vilket lag brynäs kan ha störst chans mot i slutspelet. Nu ser verkligheten ut på ett annat sätt. klubben ligger i botten och inget tyder på förbättring. det är inte konstigt att inläggen blir därefter, negativa.

Ni tre har inte tröttnat på oss, "neggoexperter". ni har tröttnat på brynäs. Det brynäs som det inte finns mycket positivt att säga om dessa dagar.
Jag skriver här för att jag vill se en förändring i brynäs. en förändring i supportrarnas inställning till brynäs. jag vill inte att folk ska vara nöjda med att komma längst ner i tabellen varje år. för att detta skall undvikas vill jag se förändring.

Att jag, och fler med mig, skulle vara ett och samma nick är helt absurbt. Det är inte ett fåtal som tycker att brynäs suger. Det är ett fåtal som tror att ett fåtal tycker det. Nu är det fåtalet ännu färre, då tre personer har lämnat dem.
Kommentera

Sv: Tack för mig
Ove Myling: Citerar dig "Jag skriver här för att jag vill se en förändring i brynäs. en förändring i supportrarnas inställning till brynäs" Du är verkligen den som inger hopp i föreningen!!!!
Kommentera

Sv: Tack för mig
Busen: det jag menar är: jag tycker ingen skall vara nöjd med brynäs, varken de som jobbar inom föreningen eller de som följer den. att åka ner i kvalserien två ggr på tre år är ett fiasko, det tror jag alla inser. jag tycker att jag inger hopp, genom att vara nytänkande. hopp om en framtid som inte innehåller kvalserien. hopp om en förändring till det bättre
Kommentera

Sv: Tack för mig
Ove Myling: Och?
Kommentera

« · 505659