Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1072650

Sv: Schtaan AIK-Brynäs IF 9 Oktober 19.00

Jompe: Att rutinerade Molin går ner bakom mål som Center på förstamålet är bedrövligt. Men Sunkens jag-vill-inte-ha-puck-utan-lämnar-över-problemet-passning i momentet innan är minst lika bedrövligt.

Bra start på matchen. Det var ju bara ett lag på banan fram till 0-2 sedan hände nåt... Synd att effektiviteten inte var bättre i första perioden. Dackell hade ett bra läge, Lind likaså... sedan Sunströms stolpskott..Matchen borde ha havgjorts i den första perioden.

Bara att lägga bakom sig och se framåt mot morgondagens match. Det är nu det viktigaste kommer, att inte torska ett gäng matcher på raken. För då kan den vanliga visan upprepa sig.