Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1072678

Sv: Schtaan AIK-Brynäs IF 9 Oktober 19.00
GävleLasse: Tycker bajskorvarna börjar ta en lätt ljusbrun ton nu. Sättet man torskar på är inte alls bra, då all ödmjukhet, skridskoåkning och blodsmak i munnen är som bortblåst bara på nåra sekunder. Matchen borde varit avgjord redan efter första då laget radade upp chanser, istället bjuder man in dom i matchen på ett sätt man inte sett i år. Upp till bevis på lördag, gärna med Markström tillbaka i kassen. Han inger ett mycket större lugn hos de andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Schtaan AIK-Brynäs IF 9 Oktober 19.00

sylf: Mja... Din analys förbiser att det var två lag på banan varav det ena laget var totalkass den första perioden. Sedan fick de lite medgång med en snabb reducering efter 0-2. Visst gör det lite ont att tappa en sån ledning men samtidigt så får man försöka se helheten. De var hetare än oss.

Precis som jag har flaggat för så har man tappat den där desperationen som oftast funkar som bränsle för Brynäs spelidé. Det rimmar liksom inte att komma som serieledare till match och spela "desperathockey".

Hur mentalt laddade är laget för den situation som uppkommit? Jag menar att det är lättare att kriga och bevisa att sveriges "experter" har fel genom ett bra lagspel över hela banan än att leva upp till de helt nya förväntningarna som bildats i efterhand.

Det ska bl intressant att se hur laget agerar i morgon. Man hoppas ju på en lika bra bounceback som vi fick efter hemmatorsken mot DIF...

Kommentera