Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079591

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Huge: Ja "pucken" är inte känd för att vara sansad annars:) Efter tre förluster på rad brukar han väl vända ut och in på hela föreningen och kräva huvuden på ett fat:)

Ja tre förluster på rad är väl inte mycket att bråka om ännu. Men det som oroar mig är coachernas passivitet. Lind har fått mest istid av centrarna även här på slutet, fastän det har sett för jävligt illa ut. Samtidigt som Dixon och övriga centrar har visat att de kan göra jobbet bättre.

Det gick mot SSK. Det gick mot VF. Det gick mot SAIK. Det gick inte mot FBK. Inte heller mot TIK och inte heller mot Luleå. Att förvänta sig att fjärdekedjan ska fixa poängen och bara rulla på tummarna när de "bärande" formationerna spelar offensivt svagt sex matcher på rad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
MickeB: Håller med.
Min tanke är att en skadad Lind inte har så mkt mer än sitt spelsinne att lita till, och även detta blir ju lidande vid en skada.
Både Sundström och Dixon är dessutom riktigt bra vad gäller det fysiska spelet, ngt som Lind helt saknar.
Detta sammantaget kanske märks lite extra nu när våra 3 senaste motståndare dessutom hållit högt tempo och spelat riktigt bra.
För om man tittar på de matcher du nämner (SSK, VF och SAIK) så gjorde motståndarna i ärlighetens namn inte så mkt väsen av sig rent spelmässigt, vilket säkert till viss del dolde Linds svagheter för dagen:
Kommentera