Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079571

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
MickeB: Pucken i dagens GD:

"Alla lag hamnar i kriser och min förhoppning är att Brynäs hittar snabbt ur den."

Kris?
Efter ett par förluster där han tydligen helt bortsett från hur motståndet sett ut?
Möjligen en lätt svacka där vi tappat en aning jämfört med den nivå vi tidigare legat på.
En nivå som dessutom inte går att hålla hur länge som helst.
Lite väl starka ord från Pucken, vars krönika för en gångs skull känns sansad i övrigt.

Håller annars med dig till fullo.
Lind är säkert hämmad av skada och både Sundström och Dixon skulle förmodligen ta hans plats med bravur, om dom fick chansen.
Båda är ju för dagen minst lika bra både framåt som bakåt.
Sen tror jag absolut att CZ:s frånvaro i båset betyder mer än spelarna vill erkänna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Huge: Ja "pucken" är inte känd för att vara sansad annars:) Efter tre förluster på rad brukar han väl vända ut och in på hela föreningen och kräva huvuden på ett fat:)

Ja tre förluster på rad är väl inte mycket att bråka om ännu. Men det som oroar mig är coachernas passivitet. Lind har fått mest istid av centrarna även här på slutet, fastän det har sett för jävligt illa ut. Samtidigt som Dixon och övriga centrar har visat att de kan göra jobbet bättre.

Det gick mot SSK. Det gick mot VF. Det gick mot SAIK. Det gick inte mot FBK. Inte heller mot TIK och inte heller mot Luleå. Att förvänta sig att fjärdekedjan ska fixa poängen och bara rulla på tummarna när de "bärande" formationerna spelar offensivt svagt sex matcher på rad.
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Ruggigt irriterad på insatsen igår. Och ni som bor utanför Gävle kan ju inte ens klaga på en dålig publik den här gången...

Några av Brynäs backar gjorde riktigt amatörmässiga individuella misstag. Svanberg har gjort det två matcher i rad nu, och igår visade ju verkligen inte Hietanen varför han har landslagsmeriter.

PP var också under all kritik igår, men samtidigt är det inte märkligt att det skiter sig när coacherna gång på gång fortsätter att matcha en femma med Sundqvist, Hietanen som backar bakom Hansen, Molin och Hermansson. Det är ett enormt svaghetstecken att de får så mycket speltid, och det var ju ärligt talat riktigt dåligt med tanke på hur bra kedjan med Sundström, Granström och Sandin fungerar.

Molin gjorde visserligen ett mål igår, men jag vidhåller att han inte bör spela PP. Hans dribblingar på blålinjerna (ja, i båda zonerna) är helt livsfarligt och han tar alltid enorma omvägar till målet. En puckkladdare vars puckinnehav sällan leder fram till ens en målchans.

Hansen är ju en defensiv center och Sundqvists passningsspel gör honom olämplig att spela PP. Dålig coaching.
Kommentera