Brynäs IF

723753 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079586

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Ruggigt irriterad på insatsen igår. Och ni som bor utanför Gävle kan ju inte ens klaga på en dålig publik den här gången...

Några av Brynäs backar gjorde riktigt amatörmässiga individuella misstag. Svanberg har gjort det två matcher i rad nu, och igår visade ju verkligen inte Hietanen varför han har landslagsmeriter.

PP var också under all kritik igår, men samtidigt är det inte märkligt att det skiter sig när coacherna gång på gång fortsätter att matcha en femma med Sundqvist, Hietanen som backar bakom Hansen, Molin och Hermansson. Det är ett enormt svaghetstecken att de får så mycket speltid, och det var ju ärligt talat riktigt dåligt med tanke på hur bra kedjan med Sundström, Granström och Sandin fungerar.

Molin gjorde visserligen ett mål igår, men jag vidhåller att han inte bör spela PP. Hans dribblingar på blålinjerna (ja, i båda zonerna) är helt livsfarligt och han tar alltid enorma omvägar till målet. En puckkladdare vars puckinnehav sällan leder fram till ens en målchans.

Hansen är ju en defensiv center och Sundqvists passningsspel gör honom olämplig att spela PP. Dålig coaching.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Peja: Hietanen var som du skrev bedrövlig igår. Han får ta på sig två mål, och det hade kunnat bli fler. Påminner skrämande mycket om Custemo i två mot en situationer. Granström gick bort sig i mittzonen rejält på andra eller tredje målet, han blev för het och gick på att proppa fel spelare i stället för att markera sin spelare. Skit misstag som gör att vi förlorar matchen.

Molin spelar powerplay för att vi extramt få spelskickliga forwards. Skulle gärna se mer av Sandin här, men han har inte rätta kylan (än) utan spelar bort pucken för ofta. Dackell och Lind är dom enda av forwards som vi kan bygga powerplay på. Widing ska enbart stå framför mål. Vårt powerplay fungerar bäst när vi dumpar på mål och går på returerna, som dom tre sista minuterna.

Vi har en forwardsbesättning bestående av 90% brunkare som lever på vilja. Hade vi haft viljan att vinna mer än Luleå igår hade vi gjort det.

Blir även jävligt irriterad på att ingen kliver fram och markerar när dom kör på Markström gång på gång. Andersén var den ända som försökte lite, men det först när dom kört på Marken för femte gången. Var jävligt nära att sätta cola burken jag hade i handen i ryggen på Kyrö, så jävla utstuderat. Kolla på Luleå när Granström körde på Modig, hela femman var på honom+modig. Så ska det se ut.
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Peja: Nej, jag tänker inte klaga på publiken den här gången, bättre stöd än så här får laget inte i en vanlig seriematch. Laget annars har numera tagit en väldigt brun nyans, nästan så att dom börjat lukta också. Matchen igår var ytterligare ett steg tillbaka till fjolårsformen, vilket vi kommer att få vänja oss vid. Hur kan Svanberg få speltid? Hur kan han dessutom få det i PP? Kasta in en junis där och han gör det klassen bättre!

Hur kan laget åka bort och hylla "hockeyfesten" och sen vinka lite förstrött till ståplatspubliken? Är det några som skall hyllas är det ju dom, som står där 28 matcher per år plus ett gäng borta.
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Peja: Amen!

Svanberg tycker jag normalt får oförtjänt mycket kritik. Men insatsen igår på det första baklängesmålet var patetiskt att se. Dessutom ett baklängesmål direkt på hans konto uppe i Timrå också.

Hansen ska inte spela PP. Sundqvist har inte passningsspelet som förtjänar PP, men däremot mod, de vill använda honom framför målet.

Sedan har de gjort det till en grej med social coaching, för och nackdelar med det, där fördelarna är på lång sikt, dock utan några som helst garantier. Man kan vrida och vända på det som man vill, tycke och smak som avgör till sist och Brynäs coacher har väl det tycket och smaken då, åtminstone ännu så länge.
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Peja: Amen.
Var svagt agerat av dom två i båset igår, varför inte BÄNKA nån som är KASS för att sänd signaler till laget.
Hade ju te x spelare som inte ENS fick chansen igår..

Linds har varit ap kass nu i flera matcher-Bänkas eller rehab kör han..
Svanberg-Innebandu kung.. BÄNKEN NU

Varför får Hermansson linan så mkt tid å så lite uträttat?

Granis-Sandin-Sundström varför får dom ingen mer tid??

Ge dom som är hungriga tid förfan...



Ps. Ölen smakade skit hela kvällen uppe på Estraden oxå..
Kommentera