Brynäs IF

723764 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079616

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Peja: Hietanen var som du skrev bedrövlig igår. Han får ta på sig två mål, och det hade kunnat bli fler. Påminner skrämande mycket om Custemo i två mot en situationer. Granström gick bort sig i mittzonen rejält på andra eller tredje målet, han blev för het och gick på att proppa fel spelare i stället för att markera sin spelare. Skit misstag som gör att vi förlorar matchen.

Molin spelar powerplay för att vi extramt få spelskickliga forwards. Skulle gärna se mer av Sandin här, men han har inte rätta kylan (än) utan spelar bort pucken för ofta. Dackell och Lind är dom enda av forwards som vi kan bygga powerplay på. Widing ska enbart stå framför mål. Vårt powerplay fungerar bäst när vi dumpar på mål och går på returerna, som dom tre sista minuterna.

Vi har en forwardsbesättning bestående av 90% brunkare som lever på vilja. Hade vi haft viljan att vinna mer än Luleå igår hade vi gjort det.

Blir även jävligt irriterad på att ingen kliver fram och markerar när dom kör på Markström gång på gång. Andersén var den ända som försökte lite, men det först när dom kört på Marken för femte gången. Var jävligt nära att sätta cola burken jag hade i handen i ryggen på Kyrö, så jävla utstuderat. Kolla på Luleå när Granström körde på Modig, hela femman var på honom+modig. Så ska det se ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Zzz: Jag tycker att det finns fler spelskickliga forwards. Inte minst Sundström, som ju fixade gårdagens enda PP-mål.
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Zzz: Jag tycker att Hietanen verkar ha ruggigt dåligt självförtroende. Han tar några sekunder för mycket på sig vid varje upp spel vilket brukar vara att tecken på osäkerhet vilket ju är ett tecken på dåligt självförtroende.

Jag har alltid varit en av få som alltid har varit frågande till om Hietanens osäkerhet i det defensiva spelet verkligen väger upp hans offensiva styrkor. Ibland blixtrar han till i det offensiva spelet, men han borde kunna ta för sig betydligt mer där också.

Och let's face it, många av de ass som Hietanen gjorde förra säsongen var tack vare Pavel Brendl.

Tror även att Lind har tagit skada av att inte längre spela med Brendl... Brendl är ruggigt skicklig på att hitta ytor och placera sig där, och då får en spelskicklig kille som Lind alltid ett bra passningsalternativ i passningszon. Och han är tillräckligt smart för att se Brendl i de lägerna. Men samtidigt tror jag att Lind spelar halvskadad...

Tror varken Hietanen eller Lind är kvar nästa säsong, men nu gäller det ju att jobba med det material som man har på plats och då är de med i rostern.
Kommentera