Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1079623

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Zzz: Jag tycker att Hietanen verkar ha ruggigt dåligt självförtroende. Han tar några sekunder för mycket på sig vid varje upp spel vilket brukar vara att tecken på osäkerhet vilket ju är ett tecken på dåligt självförtroende.

Jag har alltid varit en av få som alltid har varit frågande till om Hietanens osäkerhet i det defensiva spelet verkligen väger upp hans offensiva styrkor. Ibland blixtrar han till i det offensiva spelet, men han borde kunna ta för sig betydligt mer där också.

Och let's face it, många av de ass som Hietanen gjorde förra säsongen var tack vare Pavel Brendl.

Tror även att Lind har tagit skada av att inte längre spela med Brendl... Brendl är ruggigt skicklig på att hitta ytor och placera sig där, och då får en spelskicklig kille som Lind alltid ett bra passningsalternativ i passningszon. Och han är tillräckligt smart för att se Brendl i de lägerna. Men samtidigt tror jag att Lind spelar halvskadad...

Tror varken Hietanen eller Lind är kvar nästa säsong, men nu gäller det ju att jobba med det material som man har på plats och då är de med i rostern.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Peja: Lär väl tillägga att det är synd att det mentala verkar spöka för Hietanen. Rent talangmässigt finns det ju ingen anledning till att han inte skulle kunna spela lika bra som t.ex K.Berglund (briljant match igår av honom)...
Kommentera