Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1080057

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
sylf: Skulderna dvs amorteringarna och räntorna på dem, tickar på i sin takt, en stor sten på axlarna, som det är. Men dessa är naturligtvis redan kalkylerad med, och delvis därför Brynäs har sådan liten spelarbudget. Men det finns ännu utrymme/pengar kvar i kassan för att nå upp till spelarbudgeten, så är det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
MickeB: "Skulderna dvs amorteringarna och räntorna på dem, tickar på i sin takt, en stor sten på axlarna, som det är. Men dessa är naturligtvis redan kalkylerad med, och delvis därför Brynäs har sådan liten spelarbudget."

Here we go again... Varför skulle Brynäs ha en liten spelarbudget? För att man har lån? Tar jag ett lån på 100 mille är det inte för att få lägre avkastning eller mindre mat på bordet utan för att jag räknar med mer. Tanken är ju att räntorna och amorteringarna ska vägas upp med råge av högre intäkter (publik, sponsring mm). Och i en konkurrensutsatt verksamhet måste det gälla från dag 1. Om vi inte går plus idag, när ska vi då göra det? När lånen är betalda, dvs. om 30-40 år? Och varför skulle spelarbudgeten bli större nästa år? Eller om två år? Ska vi bygga en hall till? Var var TV4 när dom behövdes som bäst?
Kommentera