Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1084102

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
MickeB: Syntes lång väg att även HV såg mentalt trötta ut. Men tack vare vårt junioruppträdande vid både 1-1 och 1-2 så fick dom nytt liv.
Oerhört starkt ändå att vi kunde vända på steken med tanke på spelarnas mentala status för dagen.
Att vi är det bättre laget sett över 62 minuter är det inget snacka om, sen får hunden Laban säga vad han vill.
Vi har också spelare borta men skillnaden är att dom har en betydligt bredare trupp och de som trots allt spelade gjorde det bra i HV.
Dom slet uppoffrande och när sen Liv står på huvet ett par gånger så tar dom en inte alltför orättvis poäng.
Tycker sen att det var bättre att vinna på det här sättet, även om vi tappar 1 pinne.
Hade vi fått utdelning på alla jättechanser så hade matchen säkerligen runnit iväg till ett par måls övervikt, och då hade spelarna sannolikt trott att nu har det vänt på allvar. Nu fick dom istället slita ont för 2 pinnar vilket kan vara nyttigt för framtiden.

Och som du säger: vi ska inte gnälla.
Ett lag som Timrå hör man inte nånting om i media, trots att deras kräftgång känns minst lika stor som vår egen.
Det är tydligen skillnad på folk och folk...
:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Alltså jag menar att det var bra att Brynäs både fick möta sitt spöke och övervinna densamme, under samma match, därför bra att de fick slita ont osv.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Tycker det var ett jäkla tjat om HV:s 9 spelare borta. Hrdina har varit borta nästan hela säsongen och är ersatt med Beech. Av de återstående 8 så var hälften spelare som knappt är ordinarie, Fredriksson, Halvardsson, Grillfors och "Liket". Landslagskeeper och en backuppsättning som ändå håller riktigt god klass, samt spel med tre kedjor, varav en såg lite tunn ut, men å andra sidan uppbackad av Davidsson, dock inte i sin livs form direkt.

Så inte mer än rätt att de får åka till bortaplan och ha det tunnare laget och försöka gneta till sig poäng, för en gång skull:)

Men tydligt två slitna lag, och sättet Brynäs ändå vinner på, är viktigare än poängutfallet, precis som du är inne på. Nu fick de slita ont, oflytet/oförmågan länge grina dem i ansiktet, men ändå jaga ikapp två gånger och avgöra i sudden, bra så.

Ja, TIK, undrar hur långt kontrakt "Challe" har där då? Sist i tabellen och drar inte jämnt med Hedström och säkert några fler också, så kicken för honom snart kanske? Men de som placerat TIK uppe i toppfyra innan säsongen, vilket tydligen är ett gäng, måste vara pårökta eller något, tycker jag:)
Kommentera