Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1084131

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Tycker det var ett jäkla tjat om HV:s 9 spelare borta. Hrdina har varit borta nästan hela säsongen och är ersatt med Beech. Av de återstående 8 så var hälften spelare som knappt är ordinarie, Fredriksson, Halvardsson, Grillfors och "Liket". Landslagskeeper och en backuppsättning som ändå håller riktigt god klass, samt spel med tre kedjor, varav en såg lite tunn ut, men å andra sidan uppbackad av Davidsson, dock inte i sin livs form direkt.

Så inte mer än rätt att de får åka till bortaplan och ha det tunnare laget och försöka gneta till sig poäng, för en gång skull:)

Men tydligt två slitna lag, och sättet Brynäs ändå vinner på, är viktigare än poängutfallet, precis som du är inne på. Nu fick de slita ont, oflytet/oförmågan länge grina dem i ansiktet, men ändå jaga ikapp två gånger och avgöra i sudden, bra så.

Ja, TIK, undrar hur långt kontrakt "Challe" har där då? Sist i tabellen och drar inte jämnt med Hedström och säkert några fler också, så kicken för honom snart kanske? Men de som placerat TIK uppe i toppfyra innan säsongen, vilket tydligen är ett gäng, måste vara pårökta eller något, tycker jag:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
MickeB: Ja, och som grädde på moset så gnäller dom om influensa nu också.
Deras andretränare tyckte att dom var värda 3 pinnar och där har du nån som VERKLIGEN måste vara pårökt...
:-))

Kunde inte fått en bättre present än dessa 2 pinnar inför uppehållet.
Känns oerhört skönt för både kropp och själ.
Såna här ökenvandringar är inte roliga, inte ens för en luttrad och van supporter som jag (och sannolikt även du...)
Kommentera