Brynäs IF

724004 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1084445

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Ja psykolog borde finnas, nog en tidsfråga bara, nära laget, vid behov och inom vissa intervall. Lite overkill kanske att ha en heltidsanställd, lönelistan känns nog fullt tillräcklig ändå för ekonomin.

Men om man nu inte har någon, så är det dumt att börja skrika efter en sådan i kvällspressen. Spelarnas/tränarnas psykologbehov blir väl inte mindre för att man får höra att man behöver en, när det är som tyngst. Bättre då att det finns en eller se till att det finns en längre fram.

Tycker iaf att Niklas Cz tyvärr verkar vara en "pussy". Men vad jag? En känsla jag har iaf och blir spännade att se hur det går i november.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Jag måste ta tillfället i akt och ta Brynäs tränare i försvar angående snacket om att han kräver en psykolog. Han har kallats för både det ena och det andra i tidningar och här på forumet och det har sagts att han inte tar sitt ansvar som ledare när det går dåligt.
Allt är som vanligt en kvällstidningsanka !
De felaktiga uppgifterna är feltolkningar av vad CZ sade i GD för ett tag sedan, nämligen:

"– Vi känner inte att det är någon kris. I så fall är det väl sju, åtta lag som borde ha det. Vi ligger ändå femma och har 27 poäng varav bara sex poäng upp till serieledning. Det är en fantastisk serie i år, menar Czarnecki.

För att vända den negativa trenden och få spelarna att ”känna som det kändes när laget var i serieledning” kan psykologhjälp vara inom räckhåll.
– Men det är inget vi pratar om i nuläget. Generellt sett tycker jag att det borde finnas en psykolog i alla elitföreningar."

Låt lillpojken va...
Kommentera