Brynäs IF

723945 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1084237

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
MickeB: Ja, Markan lyckades med att öppna upp luckan mellan skydden exakt när skottet kommer. Såg lite komiskt ut, som du säger.
Han gör dock helt rätt och försöker ploga så mkt som möjligt men glömde att täppa till det femte hålet med spaden, som det såg ut.

Långa vinstsviter går inte att hålla hur länge som helst och det är nästan enbart mentala saker som avgör. En psykolog skulle absolut vara obligatoriskt i alla lag, speciellt med tanke på att man har massörer, materialare och fysioterapeuter och tycker det är fullt normalt.
Begriper inte hur ex Widing resonerar när han talar om att spelarna själva ska lösa såna här saker själva utan inblandning av några häxdoktorer.
Mkt handlar ju i det läget om förebyggande åtgärder så att risken för att liknande svackor ska uppkomma minimeras.

När sen kräftgången är ett faktum så kanske det hänger mer på spelarna själva men det kan ju aldrig vara fel att han nån utomstående expert att dryfta problemen med.
Tror också att det nu kommer att se ut som du säger: mer av varannanmatchgäng. Den här svackan har förhoppningsvis också gjort att man är mer vaksam på när det börjar småfuskas här och där, vilket ofta leder till en långsam men säker negativ spiral.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Ja psykolog borde finnas, nog en tidsfråga bara, nära laget, vid behov och inom vissa intervall. Lite overkill kanske att ha en heltidsanställd, lönelistan känns nog fullt tillräcklig ändå för ekonomin.

Men om man nu inte har någon, så är det dumt att börja skrika efter en sådan i kvällspressen. Spelarnas/tränarnas psykologbehov blir väl inte mindre för att man får höra att man behöver en, när det är som tyngst. Bättre då att det finns en eller se till att det finns en längre fram.

Tycker iaf att Niklas Cz tyvärr verkar vara en "pussy". Men vad jag? En känsla jag har iaf och blir spännade att se hur det går i november.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Orkar som vanligt inte läsa igenom det som skrivits efter matchen igår då jag varit internetlös sedan igår. Bara en fråga! När ska Hermansson bänkas?
Kommentera