Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1084223

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Jo men kvällspressen vill ju alltid sälja lösnummer och Brynäs säljer bra. Men nyanserat är det ingen som kan stava till snart ens. Finns snart inte heller kvar i SAOL, från ishockey till you name it.

Andersén får skäl, för första målet igår, visst vekt agerande, men kolla in Markström, han har gluggen mellan benskydden stängd hela tiden, utan precis när han skjuter, såg rätt lustigt ut....men jag skrattade inte...:)

Grejen, tror jag, är ju att den positiva inledningen och den negativa trend hänger ihop, ibörjan när det flöt på, då var det lätt att gå till jobbet alla ville delta, det kostade energi, men framgången gav ny energi, man kände inte efter osv, sedan pang, kommer baksmällan, en rekylrörelse i motstvarande grad.

Fasen matcher varannan dag. Ofta springer matcherna iväg åt något håll att det lag som ligger under börjar släppa nuvarande match och koncentrerar sig mer på nästa, spelar av matchen med lite stil, men ändå hushållat med energin.

Därför, tror jag, mycket varannan match, speciellt i den tid vi är i nu när serien satt sig, om man är hyfsad nöjd med sin position i tabellen. Så jag tror Brynäs kommer vara mycket ett varannan match gäng ungefär, ibland två och tre, åt båda hållen, men ungefär så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
MickeB: Ja, Markan lyckades med att öppna upp luckan mellan skydden exakt när skottet kommer. Såg lite komiskt ut, som du säger.
Han gör dock helt rätt och försöker ploga så mkt som möjligt men glömde att täppa till det femte hålet med spaden, som det såg ut.

Långa vinstsviter går inte att hålla hur länge som helst och det är nästan enbart mentala saker som avgör. En psykolog skulle absolut vara obligatoriskt i alla lag, speciellt med tanke på att man har massörer, materialare och fysioterapeuter och tycker det är fullt normalt.
Begriper inte hur ex Widing resonerar när han talar om att spelarna själva ska lösa såna här saker själva utan inblandning av några häxdoktorer.
Mkt handlar ju i det läget om förebyggande åtgärder så att risken för att liknande svackor ska uppkomma minimeras.

När sen kräftgången är ett faktum så kanske det hänger mer på spelarna själva men det kan ju aldrig vara fel att han nån utomstående expert att dryfta problemen med.
Tror också att det nu kommer att se ut som du säger: mer av varannanmatchgäng. Den här svackan har förhoppningsvis också gjort att man är mer vaksam på när det börjar småfuskas här och där, vilket ofta leder till en långsam men säker negativ spiral.
Kommentera