Brynäs IF

723837 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1087661

Sv: A propósito de nada
MickeB: Att det skulle bli tufft var alla inställda på från början.
Inledningen hittills har mer än väl uppfyllt dom lågt ställda förväntningarna så jag begriper ärligt talat inte dom som nu gnäller över ditten och datten.

Spelmässigt är det svårt att säga om vi kommer att bli fågel, fisk eller mittemellan.
Det har varit alltför mkt upp och ner för att man av detta ska kunna ställa en diagnos på framtiden.
Men det vi vet är att resultaten och tabellplaceringen iaf gett oss ett bättre utgångsläge än vad som förutspåtts, inför fortsättningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Därför tror jag Boork coachar Brynäs om två veckor ungefär. Var sedan säsongen tar vägen, ja det får vi se. Men det blir ett break, omstart i den spiral som skenar just nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Alltså det varit en jäkla skillnad om Brynäs vunnit och förlorat ungefär varannan match och haft de poäng de nu haft. Då hade alla varit nöjda och glada. Men nu är det inte så. Gamla "vännen" taskigt självförtroende är åter bland och kring laget. Aldrig lätt att bryta den spiralen, speciellt med de "minnen" Brynäs har att bära på, kräver rejält ledarskap ifrån coach, sportchef osv, att ta sig ur detta. Den tror jag inte finns där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag tycker du har både rätt och fel. Rätt i nuet, angående placering osv. Men organisationers trendkänslighet, varåt det nu pekar som påverkar psyket på redan hårt prövade spelare och organisationsfolk, den negativa kraften i dessa, en självsvängning och negativ spiral som är svår att få stopp på, där är du inte riktigt med i matchen, tycker jag.
Kommentera