Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1087669

Sv: A propósito de nada
Huge: Därför tror jag Boork coachar Brynäs om två veckor ungefär. Var sedan säsongen tar vägen, ja det får vi se. Men det blir ett break, omstart i den spiral som skenar just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MickeB: "Därför tror jag Boork coachar Brynäs om två veckor ungefär. Var sedan säsongen tar vägen, ja det får vi se. Men det blir ett break, omstart i den spiral som skenar just nu."

Om du nu tyckte att jag inte var med i matchen så får jag väl isf återgälda detta när det gäller ovanstående.
Vilka tecken anser du peka på att vi är inne i nån sorts skenande spiral nedåt?

Vi tar oss samman innan uppehållet och slår HV hemma.
Sen gör vi en riktigt bra match mot LHC borta men har inte marginalerna med oss. Tycker faktiskt att vi gör en bättre match här än mot Frölunda, förlusten till trots.
Och nu slog vi Frölunda hemma efter att spelet mer och mer börjar likna det vi presterade i början av serien.

Är inte detta tvärtom ett tecken på en uppåtgående spiral, om man nu på 3 matcher kan dra några längre slutsatser?
Vi måste i fortsättningen helt klart prestera på den nivå vi låg på innan svackan och nog tycker jag att tecknen pekar åt rätt håll.
Om det sen räcker vet vi inte eftersom mkt hänger på hur övriga lag kommer att prestera i fortsättningen.

Nu skrev du visserligen ditt inlägg INNAN vinsten mot Frölunda så du har kanske till viss del reviderat din uppfattning, eller....?
;-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MickeB: Det är i nuläget bara att konstatera att Brynäs IF återigen slagit ett anti-rekord. En serieledare efter 11 omgångar har så vitt jag vet aldrig tidigare rasat ihop på ett sätt som nu skett. Detta trodde jag INTE skulle ske efter den fina inledning som vi fick.

Nu gäller det som du säger att skaffa sig ett nytt momentum, annars kan det här bära rakt ner i träsket. Det bör bli 4-6 poäng på de 2 kommande matcherna för att vi skall vara med i racet. 2 torskar och vi sitter rejält i skiten.

CZ's framtid - du ger honom 2 veckor, han får fram till juluppehållet av mig...
Kommentera