Brynäs IF

723810 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1088362

Sv: A propósito de nada
Huge: Om två veckor har det hunnit gått 5-6 matcher och efter en seger igår anser du alltså att jag redan borde ändra min uppfattning och är alltså själv nu, inte med i matchen, angående att ett tränarbyte inte är långt borta (Boork)

Visst jag sticker ut hakan, men det är min natur. Men agera vindflöjel och basera och ändra uppfattning efter en match, existerar inte alls för mig.

Det var en viktig seger igår. Men det som var bäst att se, var att coachen verkligen coachade laget igår. Igår var det dagsform och inte FIRO som fick styra. Var det en tillfällighet? Ja, då har vi tränarbyte om två veckor. Men mer troligt är att han fått kritik internt och tack och lov tagit till sig av den.

Är han fortsatt aktiv i sin coachning, då är han även genast mindre sårbar för resultatutfallet. Att laget inte är vasst på papperet är ju allmänt kännt, Han kan inte trolla med knäna, men göra det bästa av det som finns, där hänsyn till dagsform är otroligt viktigt. Fortsätter han på VF-spåret i coachningen så har vi sannolikt inget tränarbyte om två veckor.

Uppåtgående trend? Blödningen definitivt stoppad nu iaf, med segern mot VF. Självförtroendet har såklart förbättras av de senaste tre matcherna egentligen, viktigt!. Var säsongen tar vägen nu? Nja Brynäs får slita för segrarna, kraftödande spel. Lind dålig/skadad och Dixon en offensiv besvikelse, hur påverkar det egentligen lagets PP, där de två tilltänkta dirigenterna där inte håller måttet? Sundström och Sandin kanske blir viktiga här. Men det är två junisar och realistiskt innebär det problem för laget i långa loppet, att ställas mot motståndarnas bästa spelare i PK.

Några solstrålar tränger igenom en ganska molnfylld himmel, så ser jag på läget idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MickeB: Nja, det där med att du borde ändra uppfattning pga gårdagens vinst var kanske inte så allvarligt menat men lite ligger det ändå i min begäran. Om du sen tycker att jag har fel är en annan sak och det respekterar jag.
Min åsikt grundar sig dessutom inte enbart på gårdagens vinst utan på dom 3 senaste matcherna, där spelet sett riktigt bra ut och poängen också kommit mot bra motstånd.
Så jag är mao lite mer hoppfull vad gäller CZ:s framtid än vad du kanske är.

I övrigt är det som du säger: PP är en nöt som måste knäckas.
En hjälp på vägen sas är säkert att spelet börjar återgå till det vi hade innan svackan, vilket automatiskt förbättrar förutsättningarna för ett bra PP och även spel i övrigt.
Men Linds skada kom mkt olämpligt, med tanke på både PP och BP, där han ändå är ngt av nyckelspelare i laget.

Öppna plånboken mormor och signa Pirnes, som Modo verkar sukta efter...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Alltså när motståndarna spelar PK och Brynäs PP
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Räkna med att Lind är borta en längre tid.

Sundlöv,AGERA!!!!
Kommentera