Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1088368

Sv: A propósito de nada
MickeB: Nja, det där med att du borde ändra uppfattning pga gårdagens vinst var kanske inte så allvarligt menat men lite ligger det ändå i min begäran. Om du sen tycker att jag har fel är en annan sak och det respekterar jag.
Min åsikt grundar sig dessutom inte enbart på gårdagens vinst utan på dom 3 senaste matcherna, där spelet sett riktigt bra ut och poängen också kommit mot bra motstånd.
Så jag är mao lite mer hoppfull vad gäller CZ:s framtid än vad du kanske är.

I övrigt är det som du säger: PP är en nöt som måste knäckas.
En hjälp på vägen sas är säkert att spelet börjar återgå till det vi hade innan svackan, vilket automatiskt förbättrar förutsättningarna för ett bra PP och även spel i övrigt.
Men Linds skada kom mkt olämpligt, med tanke på både PP och BP, där han ändå är ngt av nyckelspelare i laget.

Öppna plånboken mormor och signa Pirnes, som Modo verkar sukta efter...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Nä, CZ har på en dag förändras till en hopplös idealist eller fundamentalsm, till att visa tecken på mer flexibilitet. Kanske är snaran om halsen som började göra sig påmind, som var/är katalysatorn i sammanhanget?

Ja PP-nöten ja. Det är ju främst det som skiljer topplagen från bottenlagen, så att säga. Enkelhet och acceptera läget, så att man slapnar av i spelet, två viktiga nycklar i sammanhanget, för att göra det bästa av en svår situation.

Ja, kanske blir en ny center, inte minst om Lind slänger in handduken för gott eller för säsongen. Pirnes, Modo eller VF, lär det väl bli för honom. Brynäs center kanske blir Robert Rosén Växjö Lakers *s*
Kommentera