Brynäs IF

723789 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1088390

Sv: A propósito de nada
Förresten är det någon som har räknat hur många närkamper 94 kg Widing vinner, vid sargerna, när han är puckförare? Tror det är noll, men inte riktigt säker?

"Favorit" i repris är också att Widing kommer in efter högerkanten in i anfallszonen, i PP, och skickar pucken hårt i runden, så att pucken åker ur zonen på andra sidan, där aldrig backen hinner, av någon anledningen, att rädda pucken kvar i zonen.

Kreativitet präglar ofta bra PP-spelare, men Brynäs satsar på sin mest hjärndödaste spelare, som råkar ha ett bra skott visserligen, men jävligt tröttsamt att behöva se parodin varje match. Liksom sitta på en spikmatta vad han ska hitta på härnäst, ingen aning alls kan man ha, speciellt eftersom han inte har en aning själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MickeB: ""Favorit" i repris är också att Widing kommer in efter högerkanten in i anfallszonen, i PP, och skickar pucken hårt i runden, så att pucken åker ur zonen på andra sidan, där aldrig backen hinner, av någon anledningen, att rädda pucken kvar i zonen."

Jaa, jag har retat mig på detta i flera år, inte bara knutet till Widing. Över lag har Brynäs backar läckt som såll på offensiva blå de senaste 8 åren. Till min stora glädje märkte jag i början av denna säsong att dom var täta som topplockspackningar på en Ferrari. MEN, de matcher det har gått dåligt nu så har dom börjat läcka igen. VILKEN skillnad det blir när vi kan hålla kvar pucken i offensiv zon och fortsätta gnugga. Inte sällan leder detta till uttröttade motståndare och mål för oss. I lördags var backarna sisådär på detta vill jag minnas. T ex de säsonger som det gått bra för Färjestad senaste åren har jag noterat deras backars nästintill magiska förmåga att mota tillbaka pucken på offensiva blå. Noterbart är att vi använder taktiken med extremt "släpande" back vilket jag aldrig varit någon större anhängare av. F*n ibland kan man se våran back på den "inaktiva" sidan ligga och hovra nere vid defensiva blå. Litar dom inte på sin egen förmåga att stå upp vid offensiva blå eller?

Sedan vill jag tacka Huge för ett nyanserat inlägg här senast där du t o m ställer krav på Sundlöv om lättande på plånboken och inköp av spelare. Way to go Huge!
Kommentera