Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1094555

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
Peja: Ja det är sant, men tror du inte att man får räkna med lite extra utvisningar på en sådan spelartyp. Han kommer ju ståupp för sina lagkamrater oavsett situation och sådant kan kosta en tvåa då och då.

Men jag tror att det kan vara värt någon extra tvåa faktiskt, hittills har han alla dagar i veckan gjort mer nytta än ont tycker jag. Och får han lite mer speltid nu framöver med de andra två så tror jag han kommer att bli mer förekommande i poängprotokollet också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
MarcusElving: Även om jag inte riktigt håller med dig angående Månsson, utan tycker att han är en bra spelare som säkert de flesta lag vill ha, så säger det här kanske en del om hans personlighet:

Saxat ur Norran....

"Det blev många utvisningar – hur var stämningen på planen?

– Jag tycker nästan det var för lugnt. Det ska smälla i närkamperna, det är bra med känslor, säger Månsson som fått en riktig blåtira under ena ögat.

Kanske efter duellen med Jonathan Granström i början av tredje perioden.

– Jag har ingen aning om vad som hände. Jag märkte inte ens av smällen, säger Månsson."


Märkte inte ens av smällen?
Morsning...

Månsson fick sig en vänsterkrok och på väg till utvisninsgbåset pekade han på sitt lilla sår och ville väl ha ett hårdare straff för Granis pga blodvite.
Ngt som Winnerbort inte gick med på.
Du får klämma hårdare Månsson, så lite mer blod kommer fram...
:-)
Kommentera

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
MarcusElving: Jag håller med, men Wanvigs utvisning när han slashade/trippade Skrbek tror jag det var kändes som ett kvitto på att han var lite övertaggad =) Skapligt onödig utvisning...
Kommentera