Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1094581

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
MarcusElving: Även om jag inte riktigt håller med dig angående Månsson, utan tycker att han är en bra spelare som säkert de flesta lag vill ha, så säger det här kanske en del om hans personlighet:

Saxat ur Norran....

"Det blev många utvisningar – hur var stämningen på planen?

– Jag tycker nästan det var för lugnt. Det ska smälla i närkamperna, det är bra med känslor, säger Månsson som fått en riktig blåtira under ena ögat.

Kanske efter duellen med Jonathan Granström i början av tredje perioden.

– Jag har ingen aning om vad som hände. Jag märkte inte ens av smällen, säger Månsson."


Märkte inte ens av smällen?
Morsning...

Månsson fick sig en vänsterkrok och på väg till utvisninsgbåset pekade han på sitt lilla sår och ville väl ha ett hårdare straff för Granis pga blodvite.
Ngt som Winnerbort inte gick med på.
Du får klämma hårdare Månsson, så lite mer blod kommer fram...
:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
Huge: Ja, alla har väl olika uppfattning om Månsson. Men att han i intervjuer m.m försöker framstå som en riktigt tuffing är ju så löjligt. När det väl hettar till på isen så har han inget att komma med.

Och vill han ha mer närkamper och tacklingar får han väl ge sig in i lite mer närkamper och proppa lite mer och tända till matchen lite. Det gör han ju inte.

Han har sina bra sidor som alla andra.. Men just att han höjer sig själv till skyarna när det gäller fysiskt spel och tuffa tag tycker jag är löjligt. Visa sånt på isen om du ska skryta och vara kaxig i intervjuer m.m.
Kommentera

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
Huge:

Vem tar Månsson på allvar...
Kommentera