Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1094558

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
Peja: Jo Wanvig hade en tuppfajt med Skrbek under hela matchen. Wanvig är här för att vara en oroshärd för motståndarna. Men kommer samtidigt att vara för het ibland, och dra på sig "onödiga" utvisningar.

Då var det egentligen mer onödigt av Dixon att skita i sin markering, med sex minuter kvar, när han stack iväg ut i sarghörnet, när han såg möjligheten att proppa Wiklund (som han "träffat på" tidigare i matchen), vilket han gjorde, men där Gabriel Karlsson blev helt ren i slottet, men "Limpan" räddade med stöten.

Dixon är här för sin smartness, först och främst, och gör nog klokt att lämna tuppfajter över åt bättre lämpade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
MickeB: Jag undrar om inte hela planen är att börja formera trupperna inför slutspel, med lite tuffare tag. Brynäs var ju oerhört lama egentligen i början av säsongen. Det funkar innan alla lag kommit igång och tiden börjar rinna ut. Så länge vi håller oss på slutspelsplats så tycker jag att det är bra om dom sätter sig i respekt hos de andra lagen.

Kom ihåg att en av de initiala reglerna från CZ var att aldrig visa "frustration" offentligt. Det har dom hållit bra hitills tycker jag. Så att Wanvig nu agerar bodyguard och att Granis åker rätt på Polismördarn och svingar är nog helt klart överenskommet redan innan match, och inte så mycket överilat.

Det är ju lysande coaching att anpassa uppträdandet efter var i säsongen man är, och så här långt verkar det ju funka hyfsat.
Kommentera