Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1094568

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
MickeB: Jag undrar om inte hela planen är att börja formera trupperna inför slutspel, med lite tuffare tag. Brynäs var ju oerhört lama egentligen i början av säsongen. Det funkar innan alla lag kommit igång och tiden börjar rinna ut. Så länge vi håller oss på slutspelsplats så tycker jag att det är bra om dom sätter sig i respekt hos de andra lagen.

Kom ihåg att en av de initiala reglerna från CZ var att aldrig visa "frustration" offentligt. Det har dom hållit bra hitills tycker jag. Så att Wanvig nu agerar bodyguard och att Granis åker rätt på Polismördarn och svingar är nog helt klart överenskommet redan innan match, och inte så mycket överilat.

Det är ju lysande coaching att anpassa uppträdandet efter var i säsongen man är, och så här långt verkar det ju funka hyfsat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Skellefteå AIK-Brynäs IF 1/12-08
AVGÅ: Ja, att Brynäs ska bli tuffare är något jag skrivit spaltmeter om till Brynäs genom åren. Nu håller de en bra och lagom nivå i serielunken. Härligt att se!

Men Dixon ska ge fan i att göra som kokkofinnen Kankaanperä ofta gjorde, dvs skita "glömma" markeringsspelet och bli utlurad i sarghörnen för att få proppa lite. Okej finnen kanske inte hade vett och förstånd till bättre (spelsinne) men det har Dixon tillräckligt, än att agera så svagt, i egen zon, oavgjort res. på bortaplan och bara några minuter kvar att spela.
Kommentera