Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1104217

Sv: Brynäs IF - HV71 Söndag 28/12-08
rafalski: Telia sabbade mitt bredband precis före julhelgen. Starkt jobbat...

Matchen igår: Lindbäck såg otroligt svag ut, men alla kassarna var inte hans fel, som Huss skrev tidigare. Men han skapar en enorm otrygghet i försvarsspelet.

Det är något skumt med coachningen just nu. Mot Linköping borta hade CZ kommenderat full offensiv satsning, och våra backar tillbringade nästan mer tid bakom LHC-kassen än framför Brynäskassen. LHC kunde kunde spela på spelvändingar och kontringar. På hemmaplan. Det tro Tomten att det inte skulle hålla. Vart tog det tajta bortaspelet man hade i början av säsongen vägen?

Igår såg det också märkligt ut. Molinfemman fick mycket tid, men det är bara Molin som är riktigt bra i den linan.

Det ser blekt ut på många håll just nu. Gjorde Hietanen, för att ta ett exempel, någonting rätt igår? Trodde att det skulle bättra sig över uppehållet, men så tycks det inte bli. Markström saknas något otroligt. Han ger trygghet i försvarsspelet, tar det allra mesta och jag tror att motståndarna psykas av att ha honom mot sig. En annan ersättare för honom än Lindbäck skulle ha fixats för länge sen. Nu är det bara att hoppas att han inser att detta är hans chans och att han tar den. Men jag undrar om han har kvaliteterna för att bli en ES-målvakt. Jag tror momors plan är att köra Markström denna säsongen och nästa, sen kommer Honken tillbaka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 Söndag 28/12-08
Jompe: Är verkligen Molin "riktigt bra"? Brynäs PP blev mycket bättre när Dixon kom in istället. Molin gör en del bra saker men även en del riktiga dåliga.
Kommentera