Brynäs IF

723737 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1114790

Sv: Ove Molin årgång 2008-2009
Jag har svårt att förstå resonemanget med Ove Molin. En rutinerad spelare av det gamla gardet som gör sig nyttig i defensiven. Att man har så några alternativ att spela i PP är ju knappast Oves fel. Han har sin spelstil och håller puck, ofta för länge men det är inget som Ove är ensam om.

Det är fan helgerån att ens börja snacka om att nån onsuten junior skulle göra ett bättre jobb. En junis som endast kommer att använda Brynäs som en språngbräda till sin fortsatta karriär i NHL, KHL eller nån elitserieklubb som betalar honom bättre. Det är så det har utvecklats...Molin tillhör den lilla skara spelare som är sin klubb trogen. Såna skall man vårda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ove Molin årgång 2008-2009
GävleLasse: Har sett på Brynäs målkavalkad, är man gammal nog att minnas Ove Molin när han var som bäst så tycker jag att man inte ska klaga på hans spel nu.Har man haft den höga nivån som han hade är det naturligt att man inte kan producera på den nivån.Ove Molin kommer alltid vara en av Brynäs bästa spelare.I modern tid!! Det finns ingen spelare idag som kan göra det han gjorde, och det fanns inte det då heller!
Kommentera

Sv: Ove Molin årgång 2008-2009
GävleLasse:

Det finns ingen annan i organisationen som kan göra det jobbet han gör.

Däremot kan vi gärna tillföra bulldozerkompetens, björnramar framför eget mål och målskytte...
Kommentera