Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1115022

Sv: Ove Molin årgång 2008-2009
GävleLasse: Har sett på Brynäs målkavalkad, är man gammal nog att minnas Ove Molin när han var som bäst så tycker jag att man inte ska klaga på hans spel nu.Har man haft den höga nivån som han hade är det naturligt att man inte kan producera på den nivån.Ove Molin kommer alltid vara en av Brynäs bästa spelare.I modern tid!! Det finns ingen spelare idag som kan göra det han gjorde, och det fanns inte det då heller!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ove Molin årgång 2008-2009
mk: Nej Ove Molin har ikonstatus för mig och jag tycker att man gott kan låta den killen avsluta sin karriär i Brynäs på ett värdigt sätt. Så länge han gör sig nyttig i laget så tar han en plats. Det är inte Molins fel att Sundlöv inte har byggt upp en solklar förstalina som producerar i PP. Att kräva att Molin skall göra som han gjorde under 90-talet går inte. Dels så har hockeyn utvecklats massor och dels så har Molin blivit äldre.

Men många kommer säkert ihåg målet han gjorde mot Modo för ett par säsonger sedan. När hans åkte runt i 20 sekunder med pucken i BP och dödade tid. Först från egen zon upp till offensiv blå, vänder och åker hem igen för avv vända och snurra upp hela Modo och avsluta med att lysta upp en backhand i nättaket.

Porrhockey!
Kommentera