Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1115497

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
Fyfan vilken skitmatch. Man spelade ta mig fan i försvarszon hela matchen! Det värsta är att det är medvetet från CZ. Han vill spela i försvarszon och kontra. Kan han inte fatta någon gång att Brynäs inte behärskar det spelet. De blir totalt överkörda och kommer inte över offensiv blå. Brynäs kan spela bra offensiv hockey, som man ofta gör hemma. Varför envisas med att köra detta jävla försvarsspel och kontringar på bortaplan. Kolla på bortafacit, det funkar inte. In och kör offensivt och chocka motståndare på bortaplan, hög forechecking och aggresivitet. Värt ett försök i alla fall!

Sedan måste man notera att Timrå gjorde förmodligen en av sina bästa matcher på hela säsongen.

Skönt att Wanvig avreagerade sig på några Timråspelare, det avreagerade mig själv litegrann också. Synd att Johan Andersson inte vågar ta fighten ordentligt utan mest kör med kramkalas och försöker låsa upp Wanvig. Fast iofs, hade han tagit fighten hade han åkt på så ruskigt med spö och det vet han själv, det var nog klokt att låsa upp Wiggen.

Tabellen ger mig mardrömmar, nu vankas två RIKTIGT viktiga matcher. Kör offensivt och hög forechecking på hovet nu, så kan nog 3 pinnar vinnas.. Defensivt med kontringar kommer inte funka, det vet alla utom CZ. Sedan Modo hemma ska vi kunna vinna. 6 poäng på två kommande=arbetsro. 0 poäng på två kommande=Panik, kvalserie-mardrömmar och ångest!


KOM IGEN NU BRYNÄS, NI KAN BÄTTRE!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
MarcusElving: Enligt CZ var dock Brynäs taktik idag att spela mer offensivt. Han ville att laget skulle spela som hemma i Läkerolen.
Varför spelarna uppträdde som de gjorde är en gåta. Början på matchen var riktigt bra men sedan föll de tillbaka. Efter 0-1 målet havererade allt konstigt nog. PP är en katastrof liksom offensiven eller rättare sagt avsaknaden av offensiv i många matcher.
Det sominger hopp är att det finns fler lag som har skrämmande låga lägstanivåer, än så länge har vi goda chanser till slutspel.

Grabbarna gör garanterat sitt bästa och Cz också men ibland är det svårt ändå. Men visst fan är det kul att följa Brynäs även i motgång. Kanske inte lika kul som när de vinner SM men va fan ingenting är omöjligt för Brynäs det vet ju alla (förutom kanske att åka ner till Allsvenskan då) och därför måste man ju bara titta såoftaman kan. Titta bara påBrynäsml idag, det var konst!!!
Kommentera

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
MarcusElving:
Ursäkta mig men hur bra för laget är eran Wanvig? knapp fyra minuters speltid, och sedan när matchen är slut försöker han mucka med alla röda som är kvar på isen.

Det är ju patetiskt att skåda.
Kommentera