Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1115535

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
MarcusElving: Enligt CZ var dock Brynäs taktik idag att spela mer offensivt. Han ville att laget skulle spela som hemma i Läkerolen.
Varför spelarna uppträdde som de gjorde är en gåta. Början på matchen var riktigt bra men sedan föll de tillbaka. Efter 0-1 målet havererade allt konstigt nog. PP är en katastrof liksom offensiven eller rättare sagt avsaknaden av offensiv i många matcher.
Det sominger hopp är att det finns fler lag som har skrämmande låga lägstanivåer, än så länge har vi goda chanser till slutspel.

Grabbarna gör garanterat sitt bästa och Cz också men ibland är det svårt ändå. Men visst fan är det kul att följa Brynäs även i motgång. Kanske inte lika kul som när de vinner SM men va fan ingenting är omöjligt för Brynäs det vet ju alla (förutom kanske att åka ner till Allsvenskan då) och därför måste man ju bara titta såoftaman kan. Titta bara påBrynäsml idag, det var konst!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
arnio: Om taktiken var att spela offensivt som hemma i Läkerol Arena så misslyckades de så grovt att det borde skrivas in i alla historieböcker. Det gör insatsen 100 gånger sämre. Jag trodde att man körde med sitt vanliga borta spel med defensivt spel och kontringar. Men hur i hela friden kan man skjuta 12 skott på en hel match när taktiken är att spela offensivt? underligt!

Ja, jag följer Brynäs i både med och motgång. Jag skulle aldrig kunna sluta följa den, hur mycket jag än försöker. Har för mycket BIF-Hjärta för det. Hoppas man spelar upp sig relativt snabbt nu så vi inte får någon förlustrad på 4-5 matcher, för då är det kört.

3 poäng hemma mot Modo på måndag är ett måste. 3 poäng på hovet på lördag skulle också kännas väldigt skönt.
Kommentera

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
"Följande fel har inträffat:
Kommentarer måste minst bestå av tre tecken."

Försökte skriva målmen det gick inte.
Kommentera