Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1115826

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
Ambroo: Fjanten Andersson valde väl knappast nåt krig utan hissade genast vit flagg, efter att först ha provocerat en frustrerad och besviken kanadick när denne ville kramas lite grann.
Jag säger inte så mkt om Anderssons feghet eller "rädsla" att bli indragen i en onödig fajt som riskerar en avstängning.
En sån sak kan jag förstå.
Men han borde knipit käft och bara sagt att shit happens i frustration och besvikelse, när media vill ha en story att blåsa upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
Huge: Men ge dig människa. Bagarn var knappast den som drog igång något, men han var däremot den som avslutade snyggt och med eftertanke. Wanvig gick dock på som en inventarie på rättspsyk och gav sig, helt omotiverat, i tur och ordning på Wandell, Svensson och Pääjärvi innan Andersson kände sig tvungen att säga ett par väl valda och även dela ut en par kramar till fröken Kyle.

Jag förstår att det känns väldigt jobbigt och oroligt med tanke på det nätta spelprogrammet som följer med sex av sju bortamatcher och allra helst med tanke på att man blir så förnedrade av ett lag som varit uträknade av såväl fans som media.

Lycka till, ni lär behöva det!
Kommentera

Sv: Dax att knipa en trea på bortais mot Timrå i kväll 22/1-09
Huge: Ja Anderssons agerande är ju skandalöst, åka runt och provocera och sedan backa ur när fighten kommer och dessutom springa till tidningen och gråta ut. Vilken mes.
Kommentera