Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1116838

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Gusten: En sån här klantig (och dyr?) värvning har inte ett lag som Brynäs råd med. Om vi ska kvala vartannat år måste de sena värvningarna vara spetspelare. Annars kan man skita i det.

Varför spelar Petrovicky och Niemi i allsvenskan? Dom hade gått rakt in i förstauppställningen i Brynäs. Dom är kända i Sverige. Behöver inte scoutas särskilt mycket. Men Sundlöv väljer Kyle Vemdå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Jajjen: Det enda jag har att säga om Wigvams avsked är "Tack för titten och lycklig fortsatt resa!" Han visade sig tyvärr infria mina farhågor och var värdekass.

För övrigt så bör fokus just nu ligga på hur domarnivån i elitserien skall höjas och i synnerhet hur vissa enskilda domare skall neutraliseras.

Nu, med lite distans till pajasföreställningen på Hovet, kan jag bara konstatera att det är vi (=BIF) mot hela hockeysverige och media (GD + Arbetarn undantaget).
Alla vill att BIF skall åka ur, och vilka medel som helst är tillåtna. Vilket sjuhelsikes liv det blivit om motsvarande hänt för DIF, HorV eller FBK. Huvuden hade rullat i Aftonpravda, samtliga domare i ES hade granskats (varav minst hälften hade fått gå) och den drabbade klubben hade fått 6 bonuspoäng i serien.

CZ är bäst i BIF som vågar tala om i matchintervjuerna hur det ligger till. Hoppas veklingarna i staben på Sätraåsen följer upp med allt krut som kan kastas in. Hävda jäv och allt som kan kastas in. Det kan inte vara så att det inte finns ett opartiskt organ som granskar domarna. Ska dom betraktas som övermänskliga eller?

Min familj sa att dom aldrig sett mig så upprörd (läs "out-f**king-j-la-skogstokig-rageous") på en match någonsin. Och det vill inte säga lite kan jag lova. MEN, så här ett par timmar efteråt så är det helt borta p g a att det var så uppenbart partiskt, och hela situationen var uppkommen i och med att *piiip* (kan inte med och skriva hans namn) inte hade stake nog att släppa sin prestige.

PATETISKT!
Kommentera