Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1117061

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
tjugo8: Antingen ljuger Sundlöv eller så är han dum i huvudet ... kanske både och?

OM Wanvig ska avlönas säsongen ut.
OM Sundlövs uttalande"Kyle har under den korta tid han varit här uppträtt otroligt professionellt både i och runt laget, även när han inte fått spela" stämmer.

VARFÖR i hela helvetet inte ha honom kvar?? Ska man skicka iväg någon precis när det börjar dra ihop sig så ska det väl i så fall bero på att vederbörande sprider dåliga vibbar eller att man får något bättre i utbyte?

tjugo8: Ja inte fan fick han något förtroende, han spelade väl antingen 5 minuter i fjärdekedjan eller tillsammans med enmanshowen Widing.

Tur att det är söndag och att skitdagen är över!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Gusten: "VARFÖR i hela helvetet inte ha honom kvar?? Ska man skicka iväg någon precis när det börjar dra ihop sig så ska det väl i så fall bero på att vederbörande sprider dåliga vibbar eller att man får något bättre i utbyte?"

Ingen idé att behålla ngn som sannolikt själv valt att kliva av i samråd med tränaren och sportchefen. Tror inte att det handlat om nåt annat än att han vill spela hockey och bidra med ngt men insett att det inte funkat.
Wanvig blev inte den för motståndarna tunga och jobbiga spelartyp man ville ha utan visade sig bli nåt mellanting.
Hade svårigheter med positionerna och valde ofta fel tillfällen när det gällde bedömningen att kliva på eller avvakta.
Alla värvningar i dom här lägena är mer eller mindre chansningar och det går heller inte att som nån gjorde, jämföra med andra lag och spelare ex Sonnenberg i Timrå.
Wanvigvärvningen ska bedömas i förhållande till hur det vid tillfället såg ut på marknaden för just den spelartypen och Sonnenberg ska bedömas utifrån centermarknaden och hur den såg ut vid tillfället.

Som jag ser det den enda plumpen i Sundlövs värvningar den här säsongen och han är inte ensam om att med ont om tid göra felbedömningar på en osäker och svårarbetad spelarmarknad där diverse obskyra agenter gör allt för att sälja in sina "stjärnor".
Positivt att man istället kan komma överens om att bryta samarbetet och ingen vet hur avtalet sett ut, vare sig beträffande Wanvigs lön medans han spelade eller hur man löst det ekonomiska vid skilsmässan.
Kommentera

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Gusten:

Ja, Alcén, Hermansson, Sandin, Vas, Widing har väl tydligen gjort en så in i helvete mycket bättre insats än Wanvig den senaste tiden...

Egentligen borde Sundlöf gå o ta Cz i örat för att han prioriterat sin kille Lz men det blir också en jobbig situation...
Kommentera