Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1117102

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Gusten: "VARFÖR i hela helvetet inte ha honom kvar?? Ska man skicka iväg någon precis när det börjar dra ihop sig så ska det väl i så fall bero på att vederbörande sprider dåliga vibbar eller att man får något bättre i utbyte?"

Ingen idé att behålla ngn som sannolikt själv valt att kliva av i samråd med tränaren och sportchefen. Tror inte att det handlat om nåt annat än att han vill spela hockey och bidra med ngt men insett att det inte funkat.
Wanvig blev inte den för motståndarna tunga och jobbiga spelartyp man ville ha utan visade sig bli nåt mellanting.
Hade svårigheter med positionerna och valde ofta fel tillfällen när det gällde bedömningen att kliva på eller avvakta.
Alla värvningar i dom här lägena är mer eller mindre chansningar och det går heller inte att som nån gjorde, jämföra med andra lag och spelare ex Sonnenberg i Timrå.
Wanvigvärvningen ska bedömas i förhållande till hur det vid tillfället såg ut på marknaden för just den spelartypen och Sonnenberg ska bedömas utifrån centermarknaden och hur den såg ut vid tillfället.

Som jag ser det den enda plumpen i Sundlövs värvningar den här säsongen och han är inte ensam om att med ont om tid göra felbedömningar på en osäker och svårarbetad spelarmarknad där diverse obskyra agenter gör allt för att sälja in sina "stjärnor".
Positivt att man istället kan komma överens om att bryta samarbetet och ingen vet hur avtalet sett ut, vare sig beträffande Wanvigs lön medans han spelade eller hur man löst det ekonomiska vid skilsmässan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Huge: Enig. Spelarmarknaden är osäker och svårbedömd. Agenter är ett fyle. En del klubbar har scouter, men är det inte ett slags fusk? Och ja, det är mycket lättare att hitta centrar än ytterforwards, det vet ju alla. Tur att vi inte behöver någon center.

Kul också att man var överens med Wanvig att han ska få lyfta lön till sommaren medan han fiskar i Kanada. Allt detta är bra och bådar gott för framtiden.

Man blir ju riktigt uppspelt, Huge. Keep up the good work!
Kommentera

Sv: Brynäs värvar Kyle Wanvig
Huge: "Som jag ser det den enda plumpen i Sundlövs värvningar den här säsongen "

Ja svanberg är definitivt ingen plump, eller Vas...hahahahaha
Kommentera