Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1117089

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Longstaff: Du och jag kan diskutera den här saken i evigheter! Så klart att det är korkat att slänga ut en flaska, det håller jag med om. Försvarar absolut inte att bete sig så, men förstår samtidigt att det kan hända i stridens hetta, och personen i fråga ångrar sig säkerligen nu.

Rådbjer som är så pass rutinerad som domare borde ha en ganska bra fingertoppskänsla och veta själv vilken nivå han känner att han hållt under hela matchen. Kollar man regelboken så var det såklart Holding, men sett till hur han dömt de tidigare 57 minuterna så tycker jag att man kan kalla det felaktigt att ta en utvisning in den där situationen. Att han sedan tar ut Hansen ytterligare 2 min för interference eller flyttad målbur eller vad han svamlade om är HELT felaktigt.

Sedan är det ju så att det är slutrusch i elitserien, som är jämnare än någonsin och att de två lagen han dömer spelar om så otroligt viktiga poäng. Båda lagen är indragna i bottenstriden/slutspelsstriden och riskerar till och med kvalseriespel. Hellre fria än att fälla i tveksamma lägen heter det väl när det gäller otroligt viktiga skeden. Bättre att fria en sådan sak när han inte tagit en liknande utvisning på hela matchen och låta lagen göra upp om poängen.. Rådbjer vill vara i centrum och vara större än matchen.. Inget snack om saken!
Kommentera