Brynäs IF

723789 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1117316

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Jajjen: Snacka om att bitterheten är stor hos vissa. Det börjar nästan bli lika löjlig nivå som på er officiella hemsida och det är inte positivt.

Skönt i alla fall att vissa som har fått lite distans börjar inse att det var i mångt och mycket Widings fel att det blev som det blev även om inte Rådbjer gjorde rätt. 4/5 är mycket enklare att klara i fyra minuter än 3/5 i två. Tyvärr för er del, men jag förstår också er övriga att ni skyller på Rådbjer, men hoppas sen att ni kommer till insikt och lägger ner snacket om att Rådbjer skulle gynna Djurgården eller att vi mutat honom. Det snacket är så löjligt att det inte är värt att kommentera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Longstaff:

Även om jag inte tror en sekund på att ni skulle ha mutat karln så tror jag inte att han kunnat ha varit till mer hjälp för er om fallet var så att ni verkligen hade mutat honom.
Hoppas nu att Modo får sota för justitsiemordet i kväll.
Kommentera

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Longstaff: Löjlig nivå på vår officiella hemsida säger du? På difhockey.se står det så här:

"Det som hände i slutet av matchen visar också att karma i allra högsta grad existerar. Vi djurgårdare minns med fasa hur Tommy Melkersson nästan slog av armen på Mikael Johansson i en match för snart tio år sedan, men klarade sig undan med en tvåminutersutvisning."

Vilket också är någon form av erkännande för att Rådbjers insats var horibel.
Kommentera

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Longstaff:

1) Rådbjer dömde som det arsel han är vilket gav er 3 poäng och Brynäs 0. Det tycker ju du med. Varför säger du inte det rakt ut?

2) Riktigt löjligt blir det om man tror att Rådbjer är helt opåverkad av yttre omständigheter. Om han dömde som han gjorde för att han är usel, inte pallade för publiktrycket, för att hans bästa (och enda) polare är djurgårdare eller vill gynna sitt hockeydistrikt spelar knappast nån roll eftersom 1) gäller.

Curre: Vem försöker du övertyga? Mej?
Kommentera