Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1118881

Sv: A propósito de nada
zigge: Och Sonneberg ska vi bara inte tala om... Usch, vilken besvikelse han måste ha blivit för Timrå. Pohl hängde ett par baljor i första matchen för Frölunda men, hej, alla kan ha en bra dag. Men varken Sonnenberg, Ulmer eller Pohl var ju den powerforward Brynäs letade efter så vad angår det oss?

Nej, Brynäs, den gamla damen, ägnar sig inte åt såna excesser. Vi har andra hål att stoppa pengarna i, vi. Dessutom vann vi ju matcher utan Wanvig, så vad är egentligen problemet?

Brynäs är inget köpelag, inte för att vi tycker illa om utländska spelare utan för att vår sportchef menar att "man vet inte vad man får".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jompe: Har du läst TIK:s bok regelbundet under säsongen?

Precis som med "ecke" i Modo och vår egen syndabock Sundlöv har frustrerade fans i vanmakt skrikit efter sportchefens avgång....

Det hela har lagt sig efter kanadickernas entré. Men vem vet, det kanske slutar som med Wanvig?

"Att värva importspelare är som att kissa på sig, varmt och skönt i början, men det blir kallt och obehagligt efter ett tag" (Glennert 2004)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe: Och anledningen till att man inte vet vad man får ligger ju inte i Sundlövs jobb att scouta spelaren ordentligt och sedan göra en utvärdering om han skulle passa i Brynäs.

Att han inte skulle ha hittat några namn ute på marknaden håller jag för omöjligt. Nej, han är rejält skrämd efter ännu en misslyckad värvning.

Kan man ha en sportchef som inte tror på sin fingertoppskänsla? En sportchef som blundar för solklara fakta att laget har stora problem just nu.
Kommentera