Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1118847

Sv: A propósito de nada
Huge: Nä Ulmer är ju totalt misslyckad, som bara gjort 8+5 på 17 matcher. Fy så dåligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
zigge: Huge har precis lika mycket koll som vår sportchef, alltså ingen alls. Problemet ligger i att han är så upptagen med att försvara sin idol Sundlöv att han glömmer bort att söka belägg för sina påståenden.

8+5 på 17 matcher är bra betalt tycker jag. Huge hade rosat värvningen om han gjort 8+5 på 55 matcher i Brynäs. Rosat och menat att Sundlöv gjort ett bra jobb...

Det är bara att gratulera till ännu en lyckad värvning av Modo. Den kanske överskuggar misslyckandet av Morrison som ni knappast kan vara jättenöjda med så här långt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
zigge: Och Sonneberg ska vi bara inte tala om... Usch, vilken besvikelse han måste ha blivit för Timrå. Pohl hängde ett par baljor i första matchen för Frölunda men, hej, alla kan ha en bra dag. Men varken Sonnenberg, Ulmer eller Pohl var ju den powerforward Brynäs letade efter så vad angår det oss?

Nej, Brynäs, den gamla damen, ägnar sig inte åt såna excesser. Vi har andra hål att stoppa pengarna i, vi. Dessutom vann vi ju matcher utan Wanvig, så vad är egentligen problemet?

Brynäs är inget köpelag, inte för att vi tycker illa om utländska spelare utan för att vår sportchef menar att "man vet inte vad man får".
Kommentera