Brynäs IF

723733 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1118896

Sv: A propósito de nada
zigge: Huge har precis lika mycket koll som vår sportchef, alltså ingen alls. Problemet ligger i att han är så upptagen med att försvara sin idol Sundlöv att han glömmer bort att söka belägg för sina påståenden.

8+5 på 17 matcher är bra betalt tycker jag. Huge hade rosat värvningen om han gjort 8+5 på 55 matcher i Brynäs. Rosat och menat att Sundlöv gjort ett bra jobb...

Det är bara att gratulera till ännu en lyckad värvning av Modo. Den kanske överskuggar misslyckandet av Morrison som ni knappast kan vara jättenöjda med så här långt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: "Huge har precis lika mycket koll som vår sportchef, alltså ingen alls."

Men då är det väl för väl att du har sån jättekoll.
Wanvig skulle ju enligt dig vara betald säsongen ut och det var det minsann inget snack om. Helt omöjligt att nåt annat ens kunde vara tänkbart.

Och nu finns det absolut massor av spelare på marknaden, för nåt annat är omöjligt enligt dig.
Vad är ditt eget belägg för att det finns gott om spelare?
Att du själv tror det och återigen, att nåt annat är omöjligt?

Inte ens Frölunda med en erkänt duktig sportchef och massor av pengar att gödsla med, har lyckat hitta nåt annat än en okänd center från Schweiziska andraligan, eller nåt sånt.

Det mesta tyder de facto på att marknaden är tunn och svårarbetad.
Att i det läget helt döma ut Sundlövs arbete pga en miss med Wanvig känns lite väl enkelspårigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse,JanT: Haha, nä de har det inte lätt, våra SC's! Vill nu tillägga även Luleå's gläfsande i höstas, alla Roger's skulle bort då, men nu har de tystnat, tillfälligt? O Frölunda, hur nöjda är de med Nubben?
Framgång är färskvara, så ere bara. O jag TROR inte marknaden direkt svämmar över av super-spelare, kanske för att KHL har tagit en stor del, förutom som vanligt NHL. I MoDo blev det som sagt målis-turbulens, tur att Zakke någorlunda hållt, för Mo verkar vara långt ifrån ES-form. Kanske får göra som ni förra våren, vi plockar in Svedberg?
Jag tycker inte Holmberg ska lastas för Harri's 3 finnar han hade med, de har ju INTE rosat spelet i MoDo. tyvärr, o Plantskolan har lite av missväxt just nu, möjligen yngste Enström undantaget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse:

"Det är bara att gratulera till ännu en lyckad värvning av Modo"

Har du gått och blivit MoDoit på gamla dar, Lasse? Eller är du förblindad av allt trätande med broder Huge? ;-)

MoDo har lyckats med Ulmer & Norrbaggen i år. Rindells pojkar har väl knappast rosat marknaden och målvaktskarusellen ter sig närmast farsartad.

Det är många som vill ha "eckes" huvud på ett fat....

Skulle vilja påstå att hans marknadsvärde är i paritet med Sundlövs för närvarande.
Kommentera