Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1119031

Sv: A propósito de nada
rackham: Tänk om vår sportchef hade haft hälften av Peter Hedlunds inställning! Men som sagt, vi är nöjda med det vi har, Marknaden är död (Vilket den bevisligen inte är). Sundlöv skämmer ut sig mer och mer.

Nu öser Pavel Rosa säkert in mål och räddar Rögle kvar i elitserien på bekostnad av Brynäs som geggar vidare med sitt kassa anfallsspel och PP.

VI BEHÖVER OCKSÅ EN MÅLSKYTT SUNDLÖV!!!!!!!!!! RÖGLE HAR ABBOTTS MED FLERA MEN FÖRSTÄRKER ÄNDÅ!!!




..................Tänk om vi hade haft en halv Abbott i alla fall =(
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Med risk för att slå in öppna dörrar:
Alltså, Sundlövs misslyckande går inte att hitta i en enstaka värvning. Finns ingen sportchef som har alla rätt. Det som gör Sundlövs totala misslyckande uppenbart är Brynäs elitseriehistoria sen han tog över. Han är inte ensam ansvarig men han är den röda tråden, den enda i ansvarig ställning som är kvar. Utan att ha läst sportchefens arbetsbeskrivning förstår jag att han har ansvar för rekryteringar, dvs. de sportsliga förutsättningarna. Han lär ha ansvar för spelarkontrakt och budgeten som gäller det rent hockeymässiga, dvs. grundbulten i föreningens utgifter.

Resultat - sportsligt: Kvalspel 3 ggr av 6. Farligt nära en fjärde gång i år.
Resultat - ekonomi: Brynäs ekonomi är usel. Minus 8 miljoner senast vilket tvingat fram ett hopplock av spelare som saknar motstycke i Brynäs historia. (Möjligen med undantag för 50-talet.)

Och allt det här trots att förutsättningarna är bättre än för många av konkurrenterna i ES.

Det var nån som jämförde värvningar som gjorts av Modos och Timrås sportchefer med våra värvningar. Jämför då Timrås, Modos och Brynäs ES-placeringar de senaste 6 åren så har ni facit.

Tycker inte att Sundlöv förtjänar att idiotförklaras bara för att han är fel man på fel plats. Men att han har en stor del av ansvaret för Brynäs usla resultat kan det inte råda nån tvekan om. Hans chef ansvarar för att det här rättas till. Innan det är för sent.
Kommentera