Brynäs IF

723789 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1124536

Sv: A propósito de nada
Huge: Vad har man att förlora. Det sas ju exakt samma sak om Markström förra året. Men man kanske är rädd om gruppdynamiken så det är ju synd att sätta in en junior med självförtroende.Alla andra skulle kanske tycka det är orättvist att han ska komma där å spela bra.

Alla vet ju vad som händer med en grupp om man sätter in en spelare så här sent på säsongen. "Man vet ju aldrig vad man får"

Det uttalandet av Sundlöv visar bara hans totala okunnande i konsten att välja spelare till Brynäs. Det är hans JÄVLA SKYLDIGHET att veta vad dom köper.han är ytterst ansvarig. Jag häpnade när jag läste det. tänk om han skulle vara ansvarig för anställningarna på ett företag som omsätter 100 miljoner .Herregud vad han skulle få sparken fort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Att Markström fick ansvaret ifjol kanske berodde på att man hade koll på honom och var skapligt säkra på att han skulle klara av att få ansvaret som förstemålvakt.
Liksom att man i nuläget har skaplig koll på våra juniorer och är tämligen säkra på att en J19-spelare i nuläget inte skulle vara ngn förstärkning.

Svårare behöver det inte vara.

När det gäller laguttagningar så låter jag de som dagligen jobbar med saken bedöma vad som är rätt eller fel.
Kommentera