Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1124546

Sv: A propósito de nada
mk: Att Markström fick ansvaret ifjol kanske berodde på att man hade koll på honom och var skapligt säkra på att han skulle klara av att få ansvaret som förstemålvakt.
Liksom att man i nuläget har skaplig koll på våra juniorer och är tämligen säkra på att en J19-spelare i nuläget inte skulle vara ngn förstärkning.

Svårare behöver det inte vara.

När det gäller laguttagningar så låter jag de som dagligen jobbar med saken bedöma vad som är rätt eller fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "När det gäller laguttagningar så låter jag de som dagligen jobbar med saken bedöma vad som är rätt eller fel."

Att de dagligen jobbar med det innebär ju inte att de har rätt. Man måste ju kunna ifrågasätta personer som inte uppvisar bra resultat även om man själv inte är proffessionell. Precis som att en spelare kan vara dålig så kan ju också en tränare ha fel, eller en politiker, eller en lärare, eller en läkare, eller en ornitolog men alla måste ju kunna ifrågasättas. Hur skulle det se ut om endast politiker kunde få ifrågasätta politiker eller om inte studenter kunde ifrågasätta sina elever?

All kritik mot brynäs ledning eller tränare kan inte ignoreras bara för att de är proffessionella. Det behöver inte Huge, betyda att Brynäs har absolut bästa man på alla platser. Faktiskt Huge så kan det ju vara så att Brynäs tränare om de matchat laget eller tagit med några juniorer hade kunat skrapa ihop fler poäng än de gjort med det sätt de jobbat på.
Eller är tränarna i Brynäs ofelbara?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Utöver att Widing är en av få som faktiskt kan göra mål i Brynäs är han en av få profiler. Han är en publikfavorit. Många här inne vill ju ha kvar Ove Molin av den simpla anledningen att han är en publikfavorit, men Widing är en större publikfavorit numera och det är ju knappast någon tillfällighet att han och inte Ove får spela med Tre Kronor när det är landslagsuppehåll i ES.
Kommentera