Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1124602

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag tror att du har missat hela poängen med HS.

Hur roliga skulle KS vara om skribenter inte uttyckte sin åsikt, något som du verkar sakna?

Givetvis så tar tränaren ut ett lag utifrån sina egna värderingar om vad som är bäst för laget. Dessvärre så händer det ofta att ledare hamnar i gamla hjulspår och ser mer till vad en spelare gjort i en viss miljö under en viss period och väntar p tok för länge med att göra förändringar. Att ta ut ett lag är en konst, till och med när man sitter med all information och skador osv. Att vi lekmän ofta saknar den informationen är klart som vatten, men INTE ett argument för att använda i en diskussion här. Gör man det så blir det en väldigt ointressant debatt här inne.

Om skribent X skriver ett inlägg om att spelare X borde bytas ut på grund av en orsak så tycker jag att du ska bemöta detta med argument istället för att skriva saker som att tränaren vet bäst osv. Det känns nästan som att du vill debattera men har inga direkta argument utan kör ditt "Ledaren vet bäst race". Vad tror du att den almänna uppfattningen blir om dig som seriös skribent efter att du skrivit detta ettantal gånger? Precis som när du hela tiden kräver "bevis" utan att själv lägga fram bevis när du kommer med ett påstående utan istället pekar på att så gjorde CZ, Sundlöv eller jultomten och det måste ha varit det absolut bästa. Satt alla skribenter och gjorde samma sak så skulle debatten dö.

Bemöt andras argument med dina egna argument eller bemöt dem inte alls.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: "Bemöt andras argument med dina egna argument eller bemöt dem inte alls."

En mening som avslutade ett rätt så tafatt inlägg.
Mitt argument i sakfrågan är att jag inte tror att en J19-junior tillför så väldigt mkt öht, och i synnerhet i nuvarande läge.
Spelet såg iofs lite tamt ut innan uppehållet men det tror jag mer berodde på att den mentala orken tog slut.
Nu har seniorerna laddat om batterierna och det är enligt min mening bara dom som har kapaciteten att fixa en slutspelsplats.
Saken hade varit helt annorlunda om vi ex hade varit avsågade och mer eller mindre klara för KS. Då hade man kanske kunnat slänga in lite juniorer, men inte som det ser ut nu.
Tycker att våra äldre juniorer har nog svårt att slå sig in i laget och varför skulle då helt plötsligt de som är änny yngre göra det så mkt bättre?

Här har du dina argument som du efterlyste och jag trodde i min enfald att jag inte skulle behöva utveckla dom speciellt mkt utan nöjde mig med åsikten att dom inte håller måttet.

Sen är det lite intressant att du INTE vänder dig till de som propagerar FÖR juniorer i det här läget, och avkräver dessa personer argument för sin sak.
Där har ju argumenten mest handlat om att dom (juniorerna) minsann skulle tillföra jättemkt.
Det är väl bara rackham som isf på ett mer konkret sätt argumentera för sin åsikt i det fallet...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: "Hur roliga skulle KS vara om skribenter inte uttyckte sin åsikt, något som du verkar sakna? "

Edit: Hur roligt skulle HS vara om skribenter inte uttryckte sin åsikt, något som du verkar sakna.

Man får tyvärr skriva KS allt för ofta som brynäsare....Så det var väl vanans makt... :(
Kommentera