Brynäs IF

723737 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1124639

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: "Bemöt andras argument med dina egna argument eller bemöt dem inte alls."

En mening som avslutade ett rätt så tafatt inlägg.
Mitt argument i sakfrågan är att jag inte tror att en J19-junior tillför så väldigt mkt öht, och i synnerhet i nuvarande läge.
Spelet såg iofs lite tamt ut innan uppehållet men det tror jag mer berodde på att den mentala orken tog slut.
Nu har seniorerna laddat om batterierna och det är enligt min mening bara dom som har kapaciteten att fixa en slutspelsplats.
Saken hade varit helt annorlunda om vi ex hade varit avsågade och mer eller mindre klara för KS. Då hade man kanske kunnat slänga in lite juniorer, men inte som det ser ut nu.
Tycker att våra äldre juniorer har nog svårt att slå sig in i laget och varför skulle då helt plötsligt de som är änny yngre göra det så mkt bättre?

Här har du dina argument som du efterlyste och jag trodde i min enfald att jag inte skulle behöva utveckla dom speciellt mkt utan nöjde mig med åsikten att dom inte håller måttet.

Sen är det lite intressant att du INTE vänder dig till de som propagerar FÖR juniorer i det här läget, och avkräver dessa personer argument för sin sak.
Där har ju argumenten mest handlat om att dom (juniorerna) minsann skulle tillföra jättemkt.
Det är väl bara rackham som isf på ett mer konkret sätt argumentera för sin åsikt i det fallet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Tycker att våra äldre juniorer har nog svårt att slå sig in i laget och varför skulle då helt plötsligt de som är änny yngre göra det så mkt bättre?"

Så du menar att Nicklas Bäckström inte borde ha fått chansen därför att Jim Engström inte lyckades?

Alla spelare är olika. En del klarar av att gå direkt från J20 till ES. Silfverberg såg ju riktigt lovande ut i början av säsongen men sen har han inte fått fler chanser medan icke-es-mässiga spelare har åkt omkring och inte åstadkommit ett dugg i fjärdelinan.

Dessutom kan junisar tillföra mer än skicklighet. Jag är övertygad om att en sån som Rödin skulle tillföra energi osv, det kan behövas när halva Brynäslaget sover. Precis som Sandin gjorde ifjol.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag uttalade mig inte i juniorfrågan utan rent allmänt.

När det gäller vilka som skall spela de sista matcherna så är det dags för de spelare vi har att göra skäl för lönen och inte vika ner sig för att göra "säsongens sämsta match" var tredje match.
Kommentera