Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1133943

Sv: Silly Season 09/10
Huge: Vad jag menar är att OM Sundlöv gjort ett bättre jobb FÖRRA året så hade man sluppit att göra enorma besparingar inför årets upplaga av ES. Att ge för mycket cred till en person som har satt sin arbetsgivare i den situationen skall inte hissas. Hans felbeslut förra säsongen kanske har räddats en smula nu men samtidigt så harhan ju bromsat, ja till och backat föreningens utveckling ett år.

Och det där med fingertoppskänslan så kan du väl knappast mena att Sundlöv har fingertoppskänsla. Den enda känsla han har i fingertopparna är känslan av mycket pengar som glider honom ur händerna på grund av värvningar som Wanvig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Alla i föreningen ska ha heder å ära för att Brynäs är i slutspel med dom usla förutsättningar som gällde inför säsongen. Dom usla förutsättningarna däremot är svårt att bortse ifrån när man nu gör vågen för bl.a. Sundlöv. Cz tränafilosofi tycks vara det som gett störst bidrag till succén.

Till nästa säsong behövs ett par stjärnspelare till om vi ska slippa tråkhockeystämpeln och dom spelmässiga utskåpningar som vi åkt på i år. Jobbigt att vår tänkta förstamålvakt nästa säsong tyks ha knäproblem. Ett kontrakt med Lindbäck måste få hög prio.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: Det blir spännande att se om Sjödins arbete börjar bära frukt snart eller om han bara är ännu en varböld för föreningen.
Kommentera