Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1133903

Sv: Silly Season 09/10
GävleLasse: "Hur man nu kan vända en sån felsatsning som Sundlöv var högst medansvarig för som gjorde att Brynäs var tvungna att spara till en succé vet jag inte."

Nä, att Webhatets vänner inte kan förmå sig att ge Sundlöv cred för sluspelsplatsen förstår jag så väl, och det är ju det Stisse också menar.

Men vi övriga lite mer nyanserade vet att Sundlöv har gjort och gör ett bra jobb under de omständigheter givits.
Därför ska han också ha stor del i den succé som en fixad slutspelsplats trots allt är.

"Men OK, låt oss kalla detta "succé" men vad gör Sundlöv nu? Hur skall han vidareutveckla Brynäs? Vad är planen?"

Bygga vidare på den stomme vi nu har och samtidigt fortsätta att på samma sätt som tidigare, dvs med bra fingertoppskänsla, slussa in juniorer när dom känns mogna.

Rent konkret: försöka signa Lindbäck för ytterligare 1 säsong.
Skriv nytt med Hietanen, Nolander och Carlsson. Finns utveckling i framförallt Hietanen och Carlsson.
Skriv nytt även med Sundström, Dixon, Molin och Lind.
De 2 sistnämnda lär nog inte vålla några större problem.
Isf ser centersidan stark ut med 4 kompetenta centrar där Sundström och Dixon har fått lite mer ES-rutin samtidigt som dom fortfarande är utvecklingsbara.
Behåll Widing, om han själv vill.
Ersätt Danielsson och ev Hermansson med nyförvärv, alt nån eller några egna produkter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Huge: "Men vi övriga lite mer nyanserade vet att Sundlöv har gjort och gör ett bra jobb under de omständigheter givits.
Därför ska han också ha stor del i den succé som en fixad slutspelsplats trots allt är."

Varför ger du mormor cred för framgången när du vägrar låta honom ta ansvaret för allt kvalspel och flera misslyckade värvningar? Logiken får väl ändå gå i båda riktningar. Ska man ha en klapp på axeln för något som går bra så förutsätter det att man har stort inflytande över det, och det betyder att man också får vara beredd på att ta snsvar för det om det går illa. Sundlöv h a r ett stort ansvar för allt sportsligt s**t som den gamla damen gått igenom under 2000-talet under hans då han varit sportchef. Att hävda något annat är inte "nyanserat". Och, eftersom jag ger honom det ansvaret så borde jag också ge honom viss cred för slutspelsplatsen, och det gör jag. Men den uppväger inte på långa vägar allt kring Sundlöv som blivit fel. Märkliga uttalanden i media, tre versioner av sitt agerande i Jämtin-affären, Svanberg, Wanvig, Jeff Williams (vilka är det jag glömt/förträngt?) med flera illa scoutade värvningar.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Huge: Vad jag menar är att OM Sundlöv gjort ett bättre jobb FÖRRA året så hade man sluppit att göra enorma besparingar inför årets upplaga av ES. Att ge för mycket cred till en person som har satt sin arbetsgivare i den situationen skall inte hissas. Hans felbeslut förra säsongen kanske har räddats en smula nu men samtidigt så harhan ju bromsat, ja till och backat föreningens utveckling ett år.

Och det där med fingertoppskänslan så kan du väl knappast mena att Sundlöv har fingertoppskänsla. Den enda känsla han har i fingertopparna är känslan av mycket pengar som glider honom ur händerna på grund av värvningar som Wanvig.
Kommentera