Brynäs IF

723731 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1134013

Sv: Silly Season 09/10
Huge: "Men vi övriga lite mer nyanserade vet att Sundlöv har gjort och gör ett bra jobb under de omständigheter givits.
Därför ska han också ha stor del i den succé som en fixad slutspelsplats trots allt är."

Varför ger du mormor cred för framgången när du vägrar låta honom ta ansvaret för allt kvalspel och flera misslyckade värvningar? Logiken får väl ändå gå i båda riktningar. Ska man ha en klapp på axeln för något som går bra så förutsätter det att man har stort inflytande över det, och det betyder att man också får vara beredd på att ta snsvar för det om det går illa. Sundlöv h a r ett stort ansvar för allt sportsligt s**t som den gamla damen gått igenom under 2000-talet under hans då han varit sportchef. Att hävda något annat är inte "nyanserat". Och, eftersom jag ger honom det ansvaret så borde jag också ge honom viss cred för slutspelsplatsen, och det gör jag. Men den uppväger inte på långa vägar allt kring Sundlöv som blivit fel. Märkliga uttalanden i media, tre versioner av sitt agerande i Jämtin-affären, Svanberg, Wanvig, Jeff Williams (vilka är det jag glömt/förträngt?) med flera illa scoutade värvningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Jompe: "Varför ger du mormor cred för framgången när du vägrar låta honom ta ansvaret för allt kvalspel och flera misslyckade värvningar? Logiken får väl ändå gå i båda riktningar."

Bara för att jag vägrat ställa mig in i ledet av alla "AVGÅ SUNKLÖV"-tomtar, så innebär väl inte det att jag på nåt sätt fråntar Sundlöv ansvaret för kvalspel och en del misslyckade värvningar?

" Sundlöv h a r ett stort ansvar för allt sportsligt s**t som den gamla damen gått igenom under 2000-talet under hans då han varit sportchef."

Jo, men frågan är exakt HUR stort ansvar han har?
Ngt säger mig att det monumentala ansvar som webhatets vänner anser att han har, är lååååångt ifrån verkligheten.

"Märkliga uttalanden i media, tre versioner av sitt agerande i Jämtin-affären, Svanberg, Wanvig, Jeff Williams (vilka är det jag glömt/förträngt?) med flera illa scoutade värvningar."

Ev märkliga uttalanden i media (din anm) och agerandet i Jämtinaffären tycker jag inte har ett dugg med hans jobb som lagbyggare att göra, även om det självfallet solkar ner hans rykte, sas.
Sen är det enbart fånigt att hela tiden dra upp enstaka misslyckade värvningar, när ALLA Sportchefer gör misstag emellanåt.
Eftersom hans missar inte på nåt remarkabelt sätt skiljer sig från andra sportchefers misstag, så säger dina exempel inte ett dugg.
Kommentera