Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1134627

Sv: Brynäs J20
rackham: Rent teoretiskt räcker det ju med en backskada för att Brynäs ska kasta in Bertilsson bland 6 backar. Och med två backskador för att antingen Löf eller Andersson ska in (vet inte vem som räknas som bäst av dessa).

Men jag förväntar mig inte att fler ska få chansen den här säsongen. Synd att inte Rödin har testats. Jag tror att han är bättre än flera A-lagsforwards. Vill se Rödin, Thegel och Bertilsson ordinarie i ES nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20
Peja: "Men jag förväntar mig inte att fler ska få chansen den här säsongen. Synd att inte Rödin har testats. Jag tror att han är bättre än flera A-lagsforwards. Vill se Rödin, Thegel och Bertilsson ordinarie i ES nästa säsong."

Visst är det trevligt med juniorer, men detta innebär att platser fylls upp i truppen.

Skall BIF lyfta upp flera duktiga juniorer är måste man nog inse att vi endast kan ha 1 "scoringline" . Resten blir 3 kedjor av typen "checkingline/energyline."

Ponera att Lind pensioneras till förmån för en "förstecenter" och Dixon/Granström/Hansen blir kvar. Widing räknar jag som förlorad (ersätts av ny målskytt) och Alcén/Hermansson/Danielsson får gå. På backsidan lämnar Nolander till förmån för en defensiv bjäs av klass. Bertilsson/Löf/Silfverberg/Rödin/Thegel lyfts upp från J-laget. Så här kan det då se ut;

Jonsson-Ny klassback
Ny målskytt-Ny förstecenter-Dackell

Hietanen-Sundqvist
Molin-Hansen-Lauritzen

Carlsson-Andersén
Sandin-Granström-Silfverberg

Bertilsson-Löf
Rödin-Dixon-Sundström

Extraforwards:
Thegel-Persson-Vas

Skall vi lyfta oss till nästa steg hänger allt på att utvecklingskurvorna för Lauritzen/Sandin/Granström/Silfverberg fortsätter att peka uppåt samt att mormor lyckas plocka hem 3 klasslirare. Vete fan om det inte passar bättre med farbror Lind som 4:e center. Dixon känns malplacerad, vi har redan Hansen och Granström. Dixon är INTE vår förstecenter!
Kommentera