Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1134792

Sv: Brynäs J20
Peja: "Men jag förväntar mig inte att fler ska få chansen den här säsongen. Synd att inte Rödin har testats. Jag tror att han är bättre än flera A-lagsforwards. Vill se Rödin, Thegel och Bertilsson ordinarie i ES nästa säsong."

Visst är det trevligt med juniorer, men detta innebär att platser fylls upp i truppen.

Skall BIF lyfta upp flera duktiga juniorer är måste man nog inse att vi endast kan ha 1 "scoringline" . Resten blir 3 kedjor av typen "checkingline/energyline."

Ponera att Lind pensioneras till förmån för en "förstecenter" och Dixon/Granström/Hansen blir kvar. Widing räknar jag som förlorad (ersätts av ny målskytt) och Alcén/Hermansson/Danielsson får gå. På backsidan lämnar Nolander till förmån för en defensiv bjäs av klass. Bertilsson/Löf/Silfverberg/Rödin/Thegel lyfts upp från J-laget. Så här kan det då se ut;

Jonsson-Ny klassback
Ny målskytt-Ny förstecenter-Dackell

Hietanen-Sundqvist
Molin-Hansen-Lauritzen

Carlsson-Andersén
Sandin-Granström-Silfverberg

Bertilsson-Löf
Rödin-Dixon-Sundström

Extraforwards:
Thegel-Persson-Vas

Skall vi lyfta oss till nästa steg hänger allt på att utvecklingskurvorna för Lauritzen/Sandin/Granström/Silfverberg fortsätter att peka uppåt samt att mormor lyckas plocka hem 3 klasslirare. Vete fan om det inte passar bättre med farbror Lind som 4:e center. Dixon känns malplacerad, vi har redan Hansen och Granström. Dixon är INTE vår förstecenter!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20
JanT: Varför Molin-Hansen-Lauritzen? Funkar verkligen den kedjan bra som det är nu?
Kommentera